Ahoj Radime já tam budu tahat šalinu aby jste na ty káry lépe viděli Co ty? nebudeš mít službičku někde poblíž? aji bych mohl sehnat nějakej ten volnásek
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
burčak píše:Ahoj Radime já tam budu tahat šalinu aby jste na ty káry lépe viděli Co ty? nebudeš mít službičku někde poblíž? aji bych mohl sehnat nějakej ten volnásek
no tak snad v práci nebudu a půjdu se podívat na veletrch
PS: šak já si ten volnej vstup někde najdu ale kdyby jsi mi dal nějakej pro přítelkyni..nezlobil bych se
ok beru tě za slovo na IDETU jsem bohužel nebyl..naposledy jsem byl na MOBITEXU ale co fakt musím uznat tenhle rok slabota....tedy veškeré výstavy tento rok úplná slabota...tak jsem zvědav na autosalon ale už cosi prosakuje na venek že to bude taky nic moc.... samozřejmě kvůli krizi že...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak aspoň tašku na letáčky. Doufám že budou zase soutěže. Minule jsem vyhrál jen model sanitky,hodiny, mapy, odrazky a další blbinky. Už se nemůžu dočkat,těším se na nový Seat alá Audi A4, a taky na Insignii, si jí ošahám... Doufám že budou zkušebky.
Heh, když jsem minulý rok byl na AUTOTECu, (vstupenky jsem vyhrál v pořadu autosalon tv prima), tak jsem se tam upsal svou adresou jako zelený anděl, chodí mi domů zadarmiko časopis o autech a teď v poslednícm čísle mi přišlo překvapení. Dva volňásky na autosalón..
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"