![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
nastíním problém: před časem se mi rozsvítily kontrolky ABS+TC, pořešil jsem to s Trdlem, prostříkl jsem kontakty a když to nepomohlo tak jsem vyzkoušel funkčnost TC a to tak, že jsem měl jednu stranu na asf. a druhou na písku a pokusil se zahrabat, kontrolka TC blikala při zkoušení na obou stranách, takže by to fungovat mělo; pak už teda jenom diag a to jsem domluvený s Trdelm, že se mi na to koukne na srazíku u Joela (20.6.09), mezitím jsem si dodělal dovírání oken na DO a tempomat, no a při oživování tempomatu u RomanaK jsme s tím měli trošku problém, protože auto při napíchnutí na Tech2 vykazovalo při stání rychlost 9 km/h!!, tak RomanK vyndal pojistky jak v motoru tak v pojistkovce, které se váží na ABS a potom se nám rozblikal immobilizér, nechali jsme to chilku s tím, že se "TO" třeba umoudří a ono fakt, immo se chytl, ale vyskytl se další problém a to s brzdovým spínačem, to RomanK nakonec pořešil zabejčením za pedál směrem nahoru (spínač se spíná na 2x, ale měl by sepnout v jednom místě, mě ne, byla tam velká mezera mezi 1. a 2. sepnutím, zabejčením za pedál se to srovnalo), nakonec vymazal paměť závad a hurá domů po D2 Brno-Hodonín, tempomat fungoval jenom do druhého dne, pak se zase rozsvítily ABS+TC, asi RJ odstavila tempomat a občas se mi stane, že při "konstantní" rychlosti má motor tendenci jakoby odstavit plyn (plynový pedál mám ve stejné pozici, ale chová se to jako bych odstavil nohu z plynu) pomůže jedině mírně povolit plyn a zase ho přišlápnout a zase to jede, toto se děje zcela nepravidelně a náhodně, navíc při studeném motoru se mi stává že dojíždím ke křižovatce na dvojku, dobržďuju a když vyšlápnu spojku abych zastavil tak mi otáčky klesnou lehce pod 500 a hned se zase vrátí na 1100 (při sytiči) no a největší sranda na tom je, že kontrolka motoru mi nesvítí
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
uffff, trošku jsem se rozepsal, ale myslím, že můj problém jsem vystihl nejobjektivněji jak to šlo, předem díky za nějaké nápady a rady