Barva na třmeny - brzdy, stříkání, lakovaní a vše okolo
Re: Lakování brzdičů
čauec! Přemýšlím ,že si nabarvím třmeny ale vůbec si nejsem jistej žádnou barvou! Říkal jsem si stříbrnou ale ta zase spline s kolama!Červenou,zelenou,žlutou tam vůbec nechci vidět a světle modrou taky nejspíš ne! Pak mě napadlo ,že bych to mohl nabarvit na barvu karoserie ale tím si taky nejsem jistej!Zas aby to bylo trochu poznat že jsou nabarvený!
Poradte pleas nějakou barvu! Díkec
Fotky auta :
Poradte pleas nějakou barvu! Díkec
Fotky auta :
- Reklama
takže pochopil jsem správně že nechceš Červenou, zelenou, žlutou, světle modrou, tmavě modrou a stříbrnou?
No myslím si že se ty barvy k tomu nehodí!Ake Stříbrnou ,světle modrou a tmavě modrou klidně jo!když mi řeknete že světlá modrá nebo tmavě nebo stříbrná bude ok tak z toho nebudu mít takovej strach to šplýchnout!Ale chtěl bych slyšet vaše navrhy který barvy by jste daly vy! Nejsem si žádnou jistej a mám z každé barvy strach
dej to do barvy auta...k tmave modre se skoro zadna jina barva nehodi Ja mam Zafu cernou, ale protoze bude cely interier podsvicen zelene, tak budou celisti jake? No zelene prece!
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já mám modrošedé autí a brzdiče(třmeny) mám lesklé zelené-dělal jsem to barvou,co je na kov a vydrží vyšší teploty!Naředil správným ředidlem,natřel-barva se krásně rozlila,takže to vypadá jako stříknuté(nejsou vidět tahy štětcem) a už 3 roky v poho a to i ježděno v zimě!Chtěl jsem,aby barva a i zároven třmeny vynikly,ale zas extra neoslnovaly.Je to malá plechovka a stojí kolem 100,-
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
4 Štráda :Nevzpomeneš si na název té barvy? Mám doma plechovku s přímo s lakem na karoserii!Dal mi ji lakýrník když mi stříkal kryty zrcátek!myslíte ,že to můžu kdyžtak udělat tady tím normálním lakem?
Daj strieborné. Ja mám strieborné a vôbec to nesplýva s kolami. Nekričia, ale vyzerajú furt ako nové.
Ja som použil toto. Brzdiče sú vo farbe viečka a cena je v Sk pred rokom... Má to štvrť litra a neminul som ani polovicu.
Ja som použil toto. Brzdiče sú vo farbe viečka a cena je v Sk pred rokom... Má to štvrť litra a neminul som ani polovicu.
-
- Kontaktovat uživatele:
já je lákl základem na brzdy a na to obyčko sprej a drží to už pár měsíců a ty první byly ještě slaný a v pohodě
Já použil Hammerite v požadované barvě. Natřel jsem to na podzim a po zimě to vypadá pořád stejně.
Chci se dneska pustit do lakování, ale chci se ujistit, kde se má auto správně podepřít a zvednout. Koupil jsem si pojízdný hever a podpěru. Prosím pokud možno o foto s šipkama
Já to mám v plánu zvednou a podložit podle příručky a to je v těch krajních bodech v prahu.
Předem díky
Já to mám v plánu zvednou a podložit podle příručky a to je v těch krajních bodech v prahu.
Předem díky
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
Já když auto zvedám tak mám hever s profilem dosedací plochy pod auto ve tvaru U. A dávám to na místo kde se sundavají ty krytky.
Pokud nemáš hever kterej má U, tak si vytvoř ze dřeva mezikus. Tak to mám taky když použiji hever s rovnou dosedací plochou.
Pokud nemáš hever kterej má U, tak si vytvoř ze dřeva mezikus. Tak to mám taky když použiji hever s rovnou dosedací plochou.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to ten Alkyton,jak už sem dal někdo fotku.Na to,jak je to maláplechovka,tak jsem stim natřel 3 auta a malinko zbylo.Záleží jakej odstín vybereš a jak bude krýt(kolik vrstev budeš muset dát).Jinak postup jak očistit a odmastit brzdy víš ne.Já natírám i ty středy kotoučů(mezi brzdnou plochou a kolem).Pokud to dobře naředíš a bude venku teplo,takje to zaschlé za chvíli!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
4 Štráda . Jasný všechno ostatní vím!Už jsem to dělal s členem Gordem u nás na háčkovým foru!Barvu dám asi jako má New name!
-
Re: jakou barvu na brzdove celisti?
tak a co byste daly na to moje sice nemam alu ale chci se trochu starat...??
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
Re: jakou barvu na brzdove celisti?
Netáhlo: máš to tu už asi milionkrát.... nejlepší volbou je Hammerite. Můžu jen dodat, že drží fakt super. Nechával jsem teď bubny pískovat a kluci z toho byly dost nešťastný, nemohli tu žlutou z toho dostat.
END