AE a D2s - jak upevnit
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
AE a D2s - jak upevnit
Ahoj,
zkousel uz nekdo dat do AE od FK D2S vybojky? Vcera jsem je tam chtel dat a ta spona, co drzi vybojku je uzka..
Diky za napady
zkousel uz nekdo dat do AE od FK D2S vybojky? Vcera jsem je tam chtel dat a ta spona, co drzi vybojku je uzka..
Diky za napady
- Reklama
Re: AE a D2s - jak upevnit
Jen nechápu, proč si lidi kupují H1 či H7 světla a snaží se tam poté cpát D2S či D2R výbojky, když na trhu jsou už delší dobu výbojky H7r, H7s či H1r, H1s což jsou výbojky D2r, D2s jen s patřičnou paticí pro H1, H7...
END
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, ale na svetlech je napsano H7/D2S. Takze asi tak....jen proste je tam upevnovaci pruzina a ta je uzsi nez prumer vybojky, tak me zajima, jestli to nekdo uz resil.
wizzy: sorry, myslel jsem že taky tuníš. Tož tento problém jsem neřešil, co roztáhnout pružinu, nedá se?
END
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
v pohode...
...ona by se asi dala...ale bylo by to takovy krkolomny a asi u pul centaku na kazdy strane...tak jen jsem myslel, ze to treba tady nekdo resil...jestli neni nahodou nejaka redukce, jako u orgi xenonu ten krouzek
...ona by se asi dala...ale bylo by to takovy krkolomny a asi u pul centaku na kazdy strane...tak jen jsem myslel, ze to treba tady nekdo resil...jestli neni nahodou nejaka redukce, jako u orgi xenonu ten krouzek
Nemáš foto? Nějak si to totiž neumím představit... (přiznávám, zkušenost mám jen s origo světly a pak s HID úpravami, ale přímo s D2 moc ne....) Třeba se nám podaří něco vymyslet.
END
nechci do toho kecat ale to proč tam je napsáno H7/D2S je podle mě proto jelikož hlavní světlo má patici D2S a dálkové H7. já to mám taky tak
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
mne zas nesla dat prestavbova sada HID do svetiel, ale povodny mechanizmus som nechcel znicit tak to mam upevnene dvomi zeleznimi pruzinkami ktore to tlacia na spravne miesto, drzi to ako ma ani sa to nepohne uz 2 roky, len neviem ci to este niekedy dam von
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
na patici D2S je speciální kroužek který se dá koupit pouze v opelu ale nevím zda je stejný na AE a na xenonové světla. stojí cca 250/ks jestli se nepletuTrdlo píše:Paule, máš pravdu, ale nejde mu tam tu D2s-ku uchytit...
Já vím, i wizyy už ho zmiňoval, ale to je jen do origo nebo přesnou repliku origo světel, ne na angely.
END
já jsem si to myslel.
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
ja to zkusim az bude lip nafotit a uvidime...ten krouzek tam opravdu nejde ..bohuzel
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
Tak nakonec jsem to vykecal primo s FK automotive....tyhle svetla sice maj napsano D2S/h7, ale jsou urceny pouze pro H7 -> takze d2s, tam ani nebudu nejak tlacit,abych neco nepokurvil.
Dik
Dik
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já je mám taky od FK a mám v nich HID H7 -pohodička montáš bez jakýchkoliv problémů.D2Snálepku na nich mám taky,ale to mě ani nenapadlo realizovat,když jsou na trhu právě sady HID H7.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda