Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO
no ale vždyť o tom dovírání je celé toto téma, z výroby to tam není, takže kdo chce, tak si to může dle tohoto vlákna dodělat, to druhé zamčení je tam jenom kvůli té závoře, aby se nedaly dveře otevřít vytažením dveřních západek
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
ja viem o com je ta zavora, mam aj to zatvaranie
ale ten pisal ze ked tam niekoho zavrie, zavru a mu aj okna a ti ludia to nechcu
ale ked zamkne druhy krat po 5s tak sa okna nezavru, to som chcel povedat
ale ten pisal ze ked tam niekoho zavrie, zavru a mu aj okna a ti ludia to nechcu
ale ked zamkne druhy krat po 5s tak sa okna nezavru, to som chcel povedat
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak potom neni nic jednodussiho, nez si to nedelat a nebo u jednoho-dvou oken deaktivovat dojezd
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Pokud je doděláno zavírání oken na druhou polohu, tak se vždy okna zavřou (podmínkou jsou naprogramované dojezdy). Spíš si myslím že po 5 sekundách už nejde zavřít na druhou polohu.kamarek píše:...ale ked zamkne druhy krat po 5s tak sa okna nezavru, to som chcel povedat
Pokud někdo mermomocí chce zavřít auto (třeba s tchýní či psem) a mít otevřené okna, tak může zamknout jen na první polohu. Myslím, že zamčeného auta oknem jen tak nikdo nepoleze aby jej otevřel zevnitř pokud už v autě někdo je. A v případě nouze či nebezpečí lze otevřít dveře zevnitř. Pokud někdo potřebuje zavřít dveře kvůli dítěti aby nevylezlo ven, tak stačí zadní dveře zajistit dětskou pojistkou na zámku a spoléhat na to, že nebude zkoušet otevřít a vylézt předními dveřmi.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tchýni v autě? Jsi se zbláznil? Tu nenechám samotnou ani doma, natož tak ve svém autě.. Ale mám jí rád, je hodná...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
dik Romane za vysvetlenie, ja som si myslel ze sa nezavru ale zamkne a ono to je naopak
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Tchyni zamčenou v autě? Jakože se nechá jedno okno pootevřené tak, aby se tam dala natáhnout a utěsnit třeba hadice od vysavače...???
Zafira Z18XE '03 saturn blue
heh mno tak malo to byt len ako ze "PRECO TO TAM NENI OD VYROBY" akoze nie ze sa im nechcelo ale mali svoj zamer ... ale viacmenej islo len o srandu a vy sa hned rozcertite
uz budem ja radsej ticho aj so psom ani ho nemam teda toho co mam keby zavrem do auta tak sa vratim a mam auto bez sedaciek a svoku tez nemam ale s tou hadicou od vysavaca to je dobry napad
ale musim aj uznat ak bude niekto vnutri a chcem nehcat vetrat potom asinetreba tu zavoru lebo kto by siel do auta co strazi zly pes alebo svokra ci svoRka ...
uz budem ja radsej ticho aj so psom ani ho nemam teda toho co mam keby zavrem do auta tak sa vratim a mam auto bez sedaciek a svoku tez nemam ale s tou hadicou od vysavaca to je dobry napad
ale musim aj uznat ak bude niekto vnutri a chcem nehcat vetrat potom asinetreba tu zavoru lebo kto by siel do auta co strazi zly pes alebo svokra ci svoRka ...
Za4a A - Elegance, 1,8 16V, 2001
a este raz ....
dnes to cimprlatko dorazilo vsetko podla dohody, velmi seriozne spracovane a hlavne funkcne, zapojene za cca 10 min a hned to ficalo ako malo co sa mne naozaj len tak nestava... takze klobuk, ciapku, vlasy dole ....
Dakujem Apik-ovi za spolupracu a ak to dakto chcete instalovat mozem doporucit ...
dnes to cimprlatko dorazilo vsetko podla dohody, velmi seriozne spracovane a hlavne funkcne, zapojene za cca 10 min a hned to ficalo ako malo co sa mne naozaj len tak nestava... takze klobuk, ciapku, vlasy dole ....
Dakujem Apik-ovi za spolupracu a ak to dakto chcete instalovat mozem doporucit ...
Za4a A - Elegance, 1,8 16V, 2001
No tak ne nadarmo každý den přeji Apikovi uctivé dobré ráno, pane mistr. Prostě kdo umí, umí...
END
ale no tak Trdlo znovu připomínám, že know-how Mr. RomanK
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
To samořejmě všichni víme, ale kdyby to měl RomanK fyzicky vyrábět všem členům kteří to již mají, nebo budou mít, tak už by sem nikdy návod na žádnou úpravu raději nedal.
A ty to děláš ochotně, za min. cenu a precizně, tak proč Tě nepochválit, že jo.
A ty to děláš ochotně, za min. cenu a precizně, tak proč Tě nepochválit, že jo.
END
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já furt čekám na dodavatele, můj kousek se vyrábí...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
tak asi budu první komu to nefunguje, fakt se mi nechce číst 34 stránek... netuší někdo proč mi to nefunguje? instaloval mi to mistr Frydex, který to montoval snad do 5 aster a vždy to fakčilo... jen já musím být zas nějaký vyjímečný nebo co... kua a zkoušeli jsme tam dát jiné to udělátko, a zase nic... takže udělátkem to asi nebude... přitom se mi okna dovírají manuálně klíčkem v zámku. Ale já bych radši DO. PLS HELP ME!!!
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar