AKCE KLIMA A TLUMIČE
Re: AKCE KLIMA A TLUMIČE
tak ze začátku sice počasí strašilo ale nakonec si myslím že super akce. všem hrozně děkuju i za trpění mých připomínek a narážek. ale hlavně denny a Trdlo děkujuuuuuu
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
- Reklama
Velikej dík dennymu super akce super přístup kdo nebyl může litovat ,byli i soutěže a jednu vyhrál paul a to se smál cidlovi
a druhá byla dost nerozhodná už se těšim na fotečky i když já si brzo udělám výlet k dennymu zas bohužel cívka kompresoru klimy je u mě mrtvá
a druhá byla dost nerozhodná už se těšim na fotečky i když já si brzo udělám výlet k dennymu zas bohužel cívka kompresoru klimy je u mě mrtvá
nojo trochu jsem ty tlumiče podcenil. to bylo překvapení teda to se přiznám. ale vše ostatní to předčilo a myšlenky na tlumiče šli stranou
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak už jsem dorazil zpět do Opičích hor....to se to ted krásně jede, když klima chladí (díky Denny!!), tlumiče tlumí (vid Paulíku ), vzduchová klapka je čistá jak psí kulky (dík servismenovi od Dennyho), rádio konečně hraje tak jak má (díky Apiku), stěrače stěraji, trumpeta troupí.....
Super akcička jako vždy jen Capone byl nějakej posmutnělej jak odjížděl... ještě jednou díky Dennymu za super o profi servis s odborným výkladem...škoda že jsem si nevzal diktafon protože jak jsi tam válel ty výrobce tak to bylo jak na vysoké škole přednáška prostě chlap na správným místě!!! , Ještě jednou díky Paulíkovi za to, že mi dokázal, že nejsem hloupý(á) šv....a!!! pssst jestli to někomu ještě práskneš tak šak víš Chuligáne a díky také Trdlovi za něco co se vlastně ještě ani nedělalo...ale na to dojde v sobotu a všem za super víkendový den!!!
PS: a kdo má problémy a běžný servis to nevyřeší tak denný určitě ano! a určitě Vám dodá super tlumiče
EJTÝPÝ pořadí v test tlumičů:
1. Rychly Radim
2-49..ostatní členové
50. Pa...
a zde FOTO DNE (aspon víme Pavlíku co si o nás myslíš, když se k nám otáčíš....)
Super akcička jako vždy jen Capone byl nějakej posmutnělej jak odjížděl... ještě jednou díky Dennymu za super o profi servis s odborným výkladem...škoda že jsem si nevzal diktafon protože jak jsi tam válel ty výrobce tak to bylo jak na vysoké škole přednáška prostě chlap na správným místě!!! , Ještě jednou díky Paulíkovi za to, že mi dokázal, že nejsem hloupý(á) šv....a!!! pssst jestli to někomu ještě práskneš tak šak víš Chuligáne a díky také Trdlovi za něco co se vlastně ještě ani nedělalo...ale na to dojde v sobotu a všem za super víkendový den!!!
PS: a kdo má problémy a běžný servis to nevyřeší tak denný určitě ano! a určitě Vám dodá super tlumiče
EJTÝPÝ pořadí v test tlumičů:
1. Rychly Radim
2-49..ostatní členové
50. Pa...
a zde FOTO DNE (aspon víme Pavlíku co si o nás myslíš, když se k nám otáčíš....)
tak to mi zrovna z opla dělali hnujdaje
no já jsem to nechtěl moc říkat ale i nám přišel Capone nějaký smutný a pokud to bylo kvůli nám tak nás to mrzí
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
takže jsem si toho nevšim jen já..hmmm ..doufám že to nebylo kvůli mně
For YANEk: a doufám že jsi s tím nejel až domů...z hnudajem? Šak nejspokojenější (doufám tedy) byl náš krotile Capone - chce to foto!!!! a pak Paulíkova Helipetra ...už se bude dělat..ale dnes ne..nějak je mi těžko po těch klobáskách..jsem tam snad snědl půlku kravičky....a děkuji také ochráncovi pí Paulové - za to že mi jednu klobásku nechtěně snědl...
For YANEk: a doufám že jsi s tím nejel až domů...z hnudajem? Šak nejspokojenější (doufám tedy) byl náš krotile Capone - chce to foto!!!! a pak Paulíkova Helipetra ...už se bude dělat..ale dnes ne..nějak je mi těžko po těch klobáskách..jsem tam snad snědl půlku kravičky....a děkuji také ochráncovi pí Paulové - za to že mi jednu klobásku nechtěně snědl...
ne Helipetra ale HelikoPetra
kdepak ten sem strhnul ještě před odjezdem radši lidi sou blbý a ještě by mě chtěli předjíždět jo a dík cidlovi za navedení na dálnicy sám bych tam bloudil ještě ted
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jo jo už vím ArtePokileh šak se můžeš na mě spolehnout že to fiknu dobře...Paul píše:ne Helipetra ale HelikoPetra
čoveče a to není špatnej nápad. dát tam jen artePokileH každej bude vědět houby a klidně bez toho Paulova
Doufám, že se ještě něco podobného bude opakovat
Teď jsem dorazil domů a když čtu co se dělo, tak mě lítostí ( že jsem nemohl dorazit ) uronila slza A jestli sem dáte božské fotky, tak mě to dorazí úplně
Teď jsem dorazil domů a když čtu co se dělo, tak mě lítostí ( že jsem nemohl dorazit ) uronila slza A jestli sem dáte božské fotky, tak mě to dorazí úplně
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
for Paul: no vidíš to Keliško že nejsem vůbec hloupej.... no šak pořádně to namisly!:D a pak to všechno spácháme
For AstraMan: no to jsi tam měl být...
a ted už jen čekáme na photo od našeho vrchního fotografa Pepína Há ten má záběrů a záběru....a myslím že tam budou i moc dobré momentky!
A prosím nedávej mě tam, kde mám jídlo aspon tam nikde nebudu
For AstraMan: no to jsi tam měl být...
a ted už jen čekáme na photo od našeho vrchního fotografa Pepína Há ten má záběrů a záběru....a myslím že tam budou i moc dobré momentky!
A prosím nedávej mě tam, kde mám jídlo aspon tam nikde nebudu
Keliška je úúúplně někdo jinej a ten nápis udělej ,,artePokileH" a basta
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
ano pane, jistě pane, provedu pane a k tobě se mi ta Keliška více hodí...