Dekor armaturní desky

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Angusss
Kontaktovat uživatele:

Dekor armaturní desky

Příspěvek od Angusss » 13 kvě 2009, 21:00

Ahoj Všichni, co říkáte na tohle : http://www.aukro.cz/item629217636_dekor ... a_b_c.html ?
Cena je 1500,- má to někdo v autě?Zajímalo by mě jak to vypadá. Dříve jsem to hledal na natu, cena byla 3000,- což je moc, ted je to za 1500,- ...takže, co Vy na to?

Reklama

Oplíček

Re: Dekor armaturní desky

Příspěvek od Oplíček » 13 kvě 2009, 21:04

Za mě říkám néééé.Taky jsem na to koukal na aukru a myslím,že to nebude vypadat dobře.Budou to takové divné nálepky na plastech,ale už jsem viděl na Astrách i horší věci a možná se pletu a na té tvé to bude pěkná změna.Já bych ale za blbé nálepky takový balík nedal.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL

Skuti

Příspěvek od Skuti » 13 kvě 2009, 21:18

Mě by fakt zajímalo jak to bude vypadat. Ale není nad to si to všechno nastříkat do laku :wink:
Obrázek
  • Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE

Angusss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Angusss » 13 kvě 2009, 21:19

Skuti píše:Mě by fakt zajímalo jak to bude vypadat. Ale není nad to si to všechno nastříkat do laku :wink:
Já mám dekor ořechu, to moc nenastříkám :)

Angusss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Angusss » 14 kvě 2009, 10:00

Opravdu ho nikdo nemá v autě???

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 14 kvě 2009, 12:13

nie nema ja som to videl nazivo tie vzorky je to vysoke cca 2 mm a zaliate v gume ono je pekne ze povedia ze to sedi ale ako nalepis vrch stredovej konzoli ten silt nad palubakom fakt neviem ta guma neni moc ohybatelna a neverim tomu ze to tam bude drzat jedine ze to prisrobujes

Angusss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Angusss » 14 kvě 2009, 15:58

brhy píše:nie nema ja som to videl nazivo tie vzorky je to vysoke cca 2 mm a zaliate v gume ono je pekne ze povedia ze to sedi ale ako nalepis vrch stredovej konzoli ten silt nad palubakom fakt neviem ta guma neni moc ohybatelna a neverim tomu ze to tam bude drzat jedine ze to prisrobujes
Díky za reakce, já bych si chtěl dát jen polep na popelník, kolem řadičky a pod ručku... to jsou docela rovné plochy, jinam bych si to nedával... středový panel ve dřevě už mám... Ale asi na to kašlu

Oplíček

Příspěvek od Oplíček » 14 kvě 2009, 16:09

Jestli se ti jedná o to,ten středový panel přestříkat,tak to nebude zas až takový problém.Když to přejedeš šmirgl papírem,kterým to zdrsníš a pak si někde v obchodě s laky vybereš ten správný,takovou barvu,která se ti bude líbit,tak to může být moc pěkné.Jestli to už tu z vás kluci někdo takhle tak řešil,tak když tak přihoďte fota.

Angusss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Angusss » 14 kvě 2009, 17:01

Oplíček píše:Jestli se ti jedná o to,ten středový panel přestříkat,tak to nebude zas až takový problém.Když to přejedeš šmirgl papírem,kterým to zdrsníš a pak si někde v obchodě s laky vybereš ten správný,takovou barvu,která se ti bude líbit,tak to může být moc pěkné.Jestli to už tu z vás kluci někdo takhle tak řešil,tak když tak přihoďte fota.
Jak už jsem několikrát psal, mám a chci to ve dřevě, to nenastříkám!

SAHULA

Příspěvek od SAHULA » 14 kvě 2009, 17:08

Ahoj má to jeden náš člen" Red Bull "a je to fakt hnus jinak do dřeva ti to udělaj ale musí bejt dobrej lakýrník :lol:

Oplíček

Příspěvek od Oplíček » 14 kvě 2009, 21:20

Angusss píše:
Oplíček píše:Jestli se ti jedná o to,ten středový panel přestříkat,tak to nebude zas až takový problém.Když to přejedeš šmirgl papírem,kterým to zdrsníš a pak si někde v obchodě s laky vybereš ten správný,takovou barvu,která se ti bude líbit,tak to může být moc pěkné.Jestli to už tu z vás kluci někdo takhle tak řešil,tak když tak přihoďte fota.
Jak už jsem několikrát psal, mám a chci to ve dřevě, to nenastříkám!
Tak to já to mám taky ve dřevě a vůbec,ale vůbec se mi to nelíbí

Odpovědět