Palubní počítač - potíže
Palubní počítač - potíže
mám problém s palubním počítačem MID a to konkrétně s tím, že mi nesvítí některé z bodu, ale pokaždé jiné, není to, že by některé nesvítí a ostatní jo, ale je to různé, někdy nesvítí a pak zase začne a nesvítí jiný, už to někdo spravoval?? Prosím poraďte...
Asterka 1.8 16V sedan
- Reklama
Re: Palubní počítač - potíže
Standardní nemoc MIDů.
TADY
TADY
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to podle teploty MIDu, jak se zahřeje, tak toho svítí víc... je to standartka, pokud nejsi zručný elektronek, tak si s tím neporadíš...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
asi se do toho dám, snad to víjde, jo a když ho odpojim a pak zase připojim, nebude problém s jednotkou?
Asterka 1.8 16V sedan
james.r: sorry, nechci tě podceňovat, ale radši se do toho fakt nepouštěj.
END
kdyby sis to rozmyslel, nabízím své služby. Vynechávání bodů v MIDu lze opravit, ale počet pokusů je dost omezený. V krajním případě je jen jeden.james.r píše:asi se do toho dám, snad to víjde, jo a když ho odpojim a pak zase připojim, nebude problém s jednotkou?
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
ty to spravuješ?
Edit: necituj poslední příspěvek, klikni na odpovědět ne citovat. Díky. Citace smazána. Trdlo
Edit: necituj poslední příspěvek, klikni na odpovědět ne citovat. Díky. Citace smazána. Trdlo
Asterka 1.8 16V sedan
PepaS se tím neživí, ale umí to a když ti píše, že nabízí své služby, tak ti vlastně nabízí že ti to opraví. On má zlatý ruce.
END
takže to zpravit de... tak to je hlaví vědět... tak snad to zvládnu taky...
Asterka 1.8 16V sedan
-
- Kontaktovat uživatele:
no neviem je to dost taka piplava robota a hlavne potrebujes dost trpezlivosti ja by som to robit nemohol lebo po 5 minutach by som to jeb*l o stenu
Myslíte že bude stačiť tie kontakty iba pritlačiť,bez toho aby som ich od seba odlepoval a následne očisťoval? Ja som sa pokúšal opravovať podľa návodu svoj starý MID (vstupoval som do toho že keď niečo pokazím tak o nič nejde a len si nacvičím ako opraviť ten druhý) a pri čistení a manipulácii s tým prevodníkom som po odlamoval kontakty,ktorými bol ten prevodník prispájkovaný a taktiež som mal dosť veľký problém trafiť sa s tým káblom na kontakty toho prevodníku hoci som mal dosť silnú lupu a videl som to super,tak pri každom prilepovaní sa mi to máličko posunulo.
Neviem prečo mám ja na tie displeje takú smolu,ten môj starý bol úplne nečitateľný tak som si zohnal nový a plne funkčný na ktorom sa mi začali meniť znaky ktoré po určitej dobe zrazu prestali,ale z odstupom času začali vynechávať body.Zo začiatku to bolo v poriadku,vynechávali 1-2 riadky ktoré do 10 minút nabehli.Teraz mi už 3 riadky nenabehuju vôbec a ďalších cca 10 nabehuje s určitým odstupom času.
Neviem prečo mám ja na tie displeje takú smolu,ten môj starý bol úplne nečitateľný tak som si zohnal nový a plne funkčný na ktorom sa mi začali meniť znaky ktoré po určitej dobe zrazu prestali,ale z odstupom času začali vynechávať body.Zo začiatku to bolo v poriadku,vynechávali 1-2 riadky ktoré do 10 minút nabehli.Teraz mi už 3 riadky nenabehuju vôbec a ďalších cca 10 nabehuje s určitým odstupom času.
Astra 1.6 / 16V / 74kW / EDITION 100 / X16XEL
I já se připojím. Předevčírem mi "vypadl" sloupec kterej mě zrovna dost s*r*.
Je pravda že niektoré tie stĺpce dosť nas*** ale zasa niektoré nevadia vôbec.
Astra 1.6 / 16V / 74kW / EDITION 100 / X16XEL
Rici_X: přesně
Zlatej TID s modulem PP