AKCE KLIMA A TLUMIČE
Re: AKCE KLIMA A TLUMIČE
pro ostatní zde je řešení.......7 holčiček má 14 nohou, každá holčička má 7 batůžků kde je 7 kočiček což je 343 kočiček a 1372 nohou, každá kočička má 7 koťátek což je 2401 koťátek a 9604 nohou...............takže dohromady 10990 nohou
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
- Reklama
Jsem vůl, zapomněl jsen, že každá holka má těch batohů 7.... Njn, osud. Gratuluji Cidlovi.
END
A kolik ocásků, řidič se počítá.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Takže vše nasvědčuje tomu, že se v sobotu ukážeme, pro Ty co vědí, dnes to klaplo, v sobotu bude volno...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
hele hele a když tu tak čtu že má někdo krásný oči a co by pro koho někdo neudělal, a že si někdo zláme kosti a že tu bude ne jeden mafián...ale jaksi mi uniklo...v kolik hodin začne vůbec to pojídání klobásek, skákání přes oheň, popíjení ohnivé vody, servis našich krasavic?!?!?!?
PS: jo a nevím jestli jsem to říkal ale válí se mi doma 2xks SPZ s nápisem webu.... uděláme soutěž ne kdo sní nejvíce klobásek, nebo kdo sní více klobásek jak já tak mu je s radostí předám...aj v sanitce...nebo až se bude krčet ve křu.....
PS: jo a nevím jestli jsem to říkal ale válí se mi doma 2xks SPZ s nápisem webu.... uděláme soutěž ne kdo sní nejvíce klobásek, nebo kdo sní více klobásek jak já tak mu je s radostí předám...aj v sanitce...nebo až se bude krčet ve křu.....
Radime, musíš číst pomalu a pořádně, ne rychle... V 9:00 je psáno někde na začátku
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no jo já za to nemohu..mi už to nikdo neodpáře toho rychlíka....já už jsem se tak narodil prostě
ale díky díky máš to u mě ušetřil jsi mi tím spousty práce...aspon se mohu vklídku najíst!
PS: mno já tam asi přijedu trocha později..přeci jen z Blanska to bude pořádné kósek
PS2: jo a málem bych zapoměl, kdyby si náhodou někdo myslel že je třeba málo označkovanej..dejte mi dnes vědět..nebo raději nepřivezu nic protože všechno jako vždycky Nezapomenu
ale díky díky máš to u mě ušetřil jsi mi tím spousty práce...aspon se mohu vklídku najíst!
PS: mno já tam asi přijedu trocha později..přeci jen z Blanska to bude pořádné kósek
PS2: jo a málem bych zapoměl, kdyby si náhodou někdo myslel že je třeba málo označkovanej..dejte mi dnes vědět..nebo raději nepřivezu nic protože všechno jako vždycky Nezapomenu
čoveče na tvé pozdní příjezdy jsme si nějak zvykli. a ty podznačníky bych dal za něco jiného jako cenu. něco vymyslíme. soutěž. uděláme z toho zábavný odpolední sraz plný soutěží. no někteří teda budou pracovat a ostatní se budou bavit
Ještě že tam nejedu, bych v každé soutěži skončil na posledním místě
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
ale co plkáš ještě přeci tam jsem i já
no ale jsem zvědav o jakou soutěž půjde...jestli nějakou rychlosti...tak to budu mít navrch...
no ale jsem zvědav o jakou soutěž půjde...jestli nějakou rychlosti...tak to budu mít navrch...
chlapi kdyby jste někdo měli navíc vypínač světel s vypínačem předních mlhovek tak mi ho v sobotu vemte. nějak jsem zapomněl že ho budu potřebovat. děkuju
No jestli to bude soutěž typu KDO RYCHLEJI VYNDÁ STŘEDOVÝ PANEL, VYHRAJE ASTRU H OPC ( jednu měl minule denny v dílně ), tak klidně přijedu To bude rachot, že se ze sekery a kladiva bude ještě hodinu na to kouřit
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
JO POZOR POZORTE....TAKY komu se doma váli ZÁKLADNA na anténu s ostřikovačem na zadní okno..a funkční tak ji taky prosím dovezte - já mám pocit že je zesík na rádio kaput
Rádiem že mám slabý signál to určitě není! už mi to špatně chytalo stanice co jsem vyměnil rádio CAR 400 za CDR500 - od té doby mi jede rádio jen ve větších městech - za městem je to problém! mooooc děkujíííííííí
FOR Trdlo: půjde to nějak proměřit že tam jde štává z toho zesilovače?
Rádiem že mám slabý signál to určitě není! už mi to špatně chytalo stanice co jsem vyměnil rádio CAR 400 za CDR500 - od té doby mi jede rádio jen ve větších městech - za městem je to problém! mooooc děkujíííííííí
FOR Trdlo: půjde to nějak proměřit že tam jde štává z toho zesilovače?
hele mě to taky dělalo a pak jsem zjistil že je blbý kontakt na rádiu od kabelu antenního. tak jsem to tam trochu více připevnil el. páskou a hraje jak o život