Koupit nebo nekoupit?
Koupit nebo nekoupit?
Zdravím vás všechny jako novej člen!
Po přečtení všech recenzí a příspěvků tady ve fóru jsem se rozhodl pro astru-g. Včera jsem viděl jednu dotaženou z německa. Je to 1,6 8V Caravan z roku 4/1999, najeto 84000km, serviska, černá grafitová metalíza, v plný výbavě, elektrony tuším 19ky, klima, atd. Nabízel mi jí chlápek co to z německa tahá a chtěl za ní 134 tis. Jsou ale dva problémy. Jednim jsou puchejřky pod lakem na obou zadních lemech - ten problém už jste tu probírali. Fakt se toho trochu bojim, dřív jsem měl Kadetta, tak vim, co dokáže koroze. Jinak kastle se jeví naprosto v pohodě. Další věcí je to, že nevim, jestli neni na kombíka ta 1.6 8V moc slabá. Chtělo by to spíš 16V.
Díky za názory jestli koupit nebo nekoupit, kolik by stála oprava těch lemů.
Po přečtení všech recenzí a příspěvků tady ve fóru jsem se rozhodl pro astru-g. Včera jsem viděl jednu dotaženou z německa. Je to 1,6 8V Caravan z roku 4/1999, najeto 84000km, serviska, černá grafitová metalíza, v plný výbavě, elektrony tuším 19ky, klima, atd. Nabízel mi jí chlápek co to z německa tahá a chtěl za ní 134 tis. Jsou ale dva problémy. Jednim jsou puchejřky pod lakem na obou zadních lemech - ten problém už jste tu probírali. Fakt se toho trochu bojim, dřív jsem měl Kadetta, tak vim, co dokáže koroze. Jinak kastle se jeví naprosto v pohodě. Další věcí je to, že nevim, jestli neni na kombíka ta 1.6 8V moc slabá. Chtělo by to spíš 16V.
- Reklama
hoj!
nemas naky fotky, konkretne tech lemu?? astra g ma uz dobrou antikorozni ochranu - s kadettem nelze srovnavat
jinak o tech elektronech jakozto 19" pochybuju i kdyz 18" na astre je narez:o)
k tomu motoru, zalezi co od nej ocekavas.. zadnej drak to nebude, ale sou i lidi, kterym staci 1.4:)
no a cena, neda se takhle soudit.. aspon ty fotky by pomohly
nemas naky fotky, konkretne tech lemu?? astra g ma uz dobrou antikorozni ochranu - s kadettem nelze srovnavat
jinak o tech elektronech jakozto 19" pochybuju i kdyz 18" na astre je narez:o)
k tomu motoru, zalezi co od nej ocekavas.. zadnej drak to nebude, ale sou i lidi, kterym staci 1.4:)
no a cena, neda se takhle soudit.. aspon ty fotky by pomohly
Z22SE
Právě proto, že jsem se dočet o super antikorozní ochraně, se mi to zdá nějaký divný a nechce se mi do toho. Fotky bohužel nemám, ale když jsem jí v tý garáži viděl poprvé, vyrazila mi dech, fakt dělo. Bohužel ne motorově. Teď jsem narazil na inzerát 1.4 16V, 91000km 1998, hatchback, plná výbava, koupeno v CH, první maj., serviska, za 139900,- Ten motor bude zřejmě o dost živější. Asi ji zkouknu, jestli nemá puchejřky
no tak o dost živější teda určitě nebude, já osobně bych volil z benzínu buď 1.6 8V (pokud možno lepší verzi 62kw Z16SE) nebo kdo touží po výkounu tak 1.8 16V
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
todle je důvod proč bych rači 1.6 8V než papírově silnější 1.4 16V
jak je na grafu jasně vidět tak 1.6 8V je ve výkou i v krouťáku (výrazně) silnější až do 4500 otáček, motor samozřejmě většinou běží v rozmezí do 4500 ot.
1.6 8V má vrchol krouťáku na cca 2500 ot. kdežto 1.4 16V až na 4000 a to ještě s výrazně nižší hodnotou
Naposledy upravil(a) Vojta dne 30 črc 2006, 13:42, celkem upraveno 2 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Re: Koupit nebo nekoupit?
Mám tady Astru G Combi.Koukni se.Více www.volny.cz/kmauto .Na té ceně by ještě šlo něco udělat.Je to opravdu krasavec!pjotr píše:Zdravím vás všechny jako novej člen!