Astra Coupé/Cabrio sraz 2009 a 29-30.05.2010

Opel srazy i jiné
Odpovědět
brhy
Kontaktovat uživatele:

Re: Astra Coupé/Cabrio sraz KVĚTEN 2009

Příspěvek od brhy » 07 kvě 2009, 08:40

jasne takze sa vidime v BA :)

Reklama

Avantgarde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avantgarde » 07 kvě 2009, 10:19

Mno, navrhoval bych nejlepe na Vaclavaku pod konem. Necham auto na hodinach a skocim s Vama na burta.
Hele ted vazne. Pres vikend sem hodime misto a tam se pojede. Jak rekl Majesty, kdo bude chtit, prijede. Howk.
Petr Z20LET (Už mi lásko není 20 let.. ;o)
Obrázek photo by Jimmy323f

Rakosni(cz)ek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rakosni(cz)ek » 07 kvě 2009, 17:29

Majesty píše:Tohle vážně nepochopim. To když řekne každý, tak se sejdem tak leda v pr. Myslim, že by se každému líbilo mít sraz u baráku, jenže to nejde. Co se týká piva, snad není problém někam dojet a tam přespat, jako všichni ostatní. Taky si uvědom, že v případě Brna pojede třeba zrovna majky.n 300km a taky si tu nestěžuje. Když už se najde někdo, kdo zařídí sraz, tak kouknu na termín a na místo a když mi to vyhovuje, jedu. Ale rozhodně tam nepíšu, že jediný možný místo konání je 10km u baráku, jinak to nemá cenu. Všichni musíme zhodnotit, jestli nám stojí zato někam jet nebo ne. Zkrátka termín je daný, ještě doladíme to místo a přijede každý, kdo má chuť.
To mas blby kdyz nechapes ze nekteri lidi musej pracovat .... Dnes sem se treba dozvedel ze musim v sobotu do prace a nic s tim neudelam ... Vubec nejde o vzdalenost nebo nocleh ...
Opel Astra-G Cabrio 1.8 16V

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 07 kvě 2009, 17:50

jo pod konem bych to nebral a to jsem prazak ... stoji to tu za prd :D ale praacuje tu snad kazdej a jde jen o to chtit si ten cas prot to udelat ... nikdo nema casu na rozdavani .. nebop ja teda ne ale pokud to jde rad si ho udelam ;) HOWG
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Obrázek

Sendik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sendik » 08 kvě 2009, 16:08

Nazdárek,
tak se nám to tu pěkně rozjíždí 8) bohužel moje první nabídka nevyšla tak zkusíme další výstřel 8)

http://www.selskydvur.eu/cs/home

Cena za ubytování 510 kč / osoba / noc , bowling , restaurace pár mínusů to samozřejmě má takže je to jen návrh hledám dále :)

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 08 kvě 2009, 19:36

Rakosni(cz)ek píše:
Majesty píše:Tohle vážně nepochopim. To když řekne každý, tak se sejdem tak leda v pr. Myslim, že by se každému líbilo mít sraz u baráku, jenže to nejde. Co se týká piva, snad není problém někam dojet a tam přespat, jako všichni ostatní. Taky si uvědom, že v případě Brna pojede třeba zrovna majky.n 300km a taky si tu nestěžuje. Když už se najde někdo, kdo zařídí sraz, tak kouknu na termín a na místo a když mi to vyhovuje, jedu. Ale rozhodně tam nepíšu, že jediný možný místo konání je 10km u baráku, jinak to nemá cenu. Všichni musíme zhodnotit, jestli nám stojí zato někam jet nebo ne. Zkrátka termín je daný, ještě doladíme to místo a přijede každý, kdo má chuť.
To mas blby kdyz nechapes ze nekteri lidi musej pracovat .... Dnes sem se treba dozvedel ze musim v sobotu do prace a nic s tim neudelam ... Vubec nejde o vzdalenost nebo nocleh ...
Blbý to máš hlavně ty, že nejsi schopnej udělat si čas. Pokud si otrokem svojí práce, můžeš s tím něco udělat jen ty. Mám pocit, že tu nikdo nikoho nenutí k účasti. Buď mi termín a místo vyhovuje a jedu, nebo nevyhovuje a nejedu. Já taky nikomu neříkám kde a jak to má být.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

Rakosni(cz)ek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rakosni(cz)ek » 09 kvě 2009, 00:13

Majesty píše:
Rakosni(cz)ek píše:
Blbý to máš hlavně ty, že nejsi schopnej udělat si čas. Pokud si otrokem svojí práce, můžeš s tím něco udělat jen ty. Mám pocit, že tu nikdo nikoho nenutí k účasti. Buď mi termín a místo vyhovuje a jedu, nebo nevyhovuje a nejedu. Já taky nikomu neříkám kde a jak to má být.
To jo, ja sem tady nekomu rikal kde a jak to ma byt... Brno byl vas napad ne muj... Alespon s tou ucasti mas pravdu ...
Opel Astra-G Cabrio 1.8 16V

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 09 kvě 2009, 13:18

RAkosni(cz)ek na tvuj první příspěvek na této sránce dobře reagoval Majesty a souhlasím sním.Pokud někdo vidí přednějsí pivko před touhle akcí.... :roll: Nic méně si nasledovně dodal že jsi nahle pracovně vytížen,což se da pochopit.Neboj nikdo tě tu nechce kritizovat nebo tak něco :wink: Rad tě tam uvidíme a já obzvlašt a i kdyby jsi tam přijel jen na skok :wink:
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Avantgarde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avantgarde » 10 kvě 2009, 17:28

http://www.autocampobora.cz/index.php

volno jeste maji.. Za zabavou muzeme pak jet kamkoliv, je to blizko.

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 10 kvě 2009, 19:40

To vypadá dobře a cena je taky dobrá. Čas letí, takže bych to vůbec neřešil a jestli mají volno, zamluvil bych místo a jedeme tam. Nebo z toho nakonec zbyde jen ten prvotní nápad.... Mělo by to být v podstatě už za 14 dní a to už není moc času.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

tesario
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesario » 10 kvě 2009, 21:59

Sraz teda bude v Brně? Já jen, že pokud ano, tak máme možnost vidět soutěžní ohňostroje viz. ZDE ale když tam budou ty ohňostroje soutěžní, tak je reálná šance, že bude i tento kemp obsazen

Avantgarde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avantgarde » 11 kvě 2009, 09:18

Panove, kemp je porad volny, vcera jsem s pani mluvil, rikala, ze je tam boszsky klid.. ;o)

Vecer to rezervuju, jesli nebudou nejake velke vyhrady.

Avantgarde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avantgarde » 12 kvě 2009, 17:48

Zarezervovano 15 luzek v bungalovu na 1 noc z 30.5. na 31.5. za 230 na osobu + 60 za auto.
Kdo by chtel prijet uz v patek (a jako ze o tom uvazuji), dejte mi vedet. Cena by se snizila na CZK 180.

Jeste jednou uvadim misto: http://www.autocampobora.cz/index.php

Sraz pro vsechny bude 30.5.2009 ve 12:00 u Vstupni brany.

Kontakt na mne: 773 471 055, nebo urcite Majesty, ci Tesario Vam budou napomocni.

Program je zatim otevreny, ale nebal bych se, sranda bude. Coupecka take (a mozna prijde i Cabrio :wink: )

Petr

tesario
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesario » 12 kvě 2009, 18:32

Jak jsem neuvažoval nad přespáním, tak teď rozhodně přes noc budu.
Otázka na Avantgarda - je možnost na místě se domluvit s tou paní třeba o rozšíření počtu osob co budou přes noc?

Místo je pro mě lákavý z toho důvodu, že zrovna 30. bude soutěžní ohňostroj a já se na něj s mladou chystal, takle to spojím oboje v jedno 8)

Avantgarde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avantgarde » 12 kvě 2009, 19:10

Tesario, super, ale urcite bych zatim nepriobjednaval. Ok:

Avantgarde 29.5. - 31.5. 2x
Majesty 30.5. - 31.5. 2x
Tesario 30.5. - 31.5. 2x
----------------------------
6x

Odpovědět