![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jo, jasný na vyšších kubaturách je želva (bo jak nazvat ten patvar střeďáku) už taky velkej, takže pobere hodně, to víš na mé slaboučké astřičce je střeďáček jak prd, jen takové oválné nic.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Je to jednoduchý. Vyndej středový tlumič, dej místo něj trubku, tu koupíš za pár kaček a většinou kdo vaří výfuky a dělá do aut nějakou v dílně má, vyzkoušíš jaký je výsledek a když se ti to nebude líbit, koupíš rezonátor a dáš ho tam místo trubky. Rozhodně je to větší investice, takže bych jí nechal na poslední možnost. Jinak jestli dobře rozumím tomu co chceš, tak ti poradím, aby sis koupil jiný výfuk. Rezonátor už bude hodně dunět a mě osobně to za chvilku vadí. Takže já vrátil zpátky ten obrovský tlumič (vážně je snad přes půl auta) a koupil jiný výfuk a jsem spokojen. Škoda, že nejsi někde poblíž, mohl bych ti ukázat zvuk obou variant.FLOG píše:
trubka/rezonator/trubka/rezonator/trubka/rezonator ... ach jaj
Už som si to zisťoval a zo Zafiry na Astru nepasuje. Tak ničFLOG píše:MEXXO: sorac nepochopil som na co sa pytas a to ti veru povedat neviem, necham vyjadrit sa skusenejsich ci by to pasovalovacsinou mam sam problem co by na co pasovalo ... ale pokial ano zrejme bude k dispozicii ak zneho nebudem vyrabat ten diel s "rezonatorom/len trubkou"
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |