Klíček ve spínačce se otáčí jen velmi ztuha
Klíček ve spínačce se otáčí jen velmi ztuha
Ahoj
Nejsem si jistý jestli to patří zrovna pod elektroinstalaci, ale nic lepšího mě nenapadlo... hladal jsem odpověď po celém fóru, ale buď jsem slepý nebo to tu není...
Jde o to, že mi jde dost ztuha otáčet klíčkem ve spínačce... kde se to dá nějak namazat a čím?
Stačí promazat zámek?
Jinak tomu mému vozítku nic není ale tohle mě štve, občas se mi nevrátí klíček úplně do polohy jedna a musím ho tam cvaknout ručně, protože jinak neběží ventilátor ani klimačka...
Nejsem si jistý jestli to patří zrovna pod elektroinstalaci, ale nic lepšího mě nenapadlo... hladal jsem odpověď po celém fóru, ale buď jsem slepý nebo to tu není...
Jde o to, že mi jde dost ztuha otáčet klíčkem ve spínačce... kde se to dá nějak namazat a čím?
Stačí promazat zámek?
Jinak tomu mému vozítku nic není ale tohle mě štve, občas se mi nevrátí klíček úplně do polohy jedna a musím ho tam cvaknout ručně, protože jinak neběží ventilátor ani klimačka...
- Reklama
obecně spínačky v astře stojej za hovno, skoro všechny jdou ztuha...já to zatim neřešim v zimě je to OK a v létě si dám bacha aby se to vracelo...kámoš řikal že tomu žádný mazání nepomůže že to chce novou
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no a neměla náhodou zamklej volant?Pleshoun píše:Já se ptal proto, že manželka mého spolupracovníka s astřičkou zůstala viset v německu na parkovišti, když jí nešlo otočit klíčkem vůbec... prej to šlo nějakou dobu ztuha a najednou konec...
Nerad bych se dočkal podobného konce kolik stojí nová spínačka?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jo tak to se mi stává teď ve vedrech dost často. Taky už jsem jednou myslel, že neodjedu. Pak jsem ale zjistil, že ten klíč to chce zamáčknout co nejvíc dovnitř a potom se to povede. Fakt je ten, že v zimě je vše OK. TAky mě docela děsí, že když vytáhnu klíč ze spínačky tak je úplně horkej.
Ahoj MilanN
Ahoj MilanN
<b>Ve víně je pravda ...ale ve kterém</b> P.S. Když koštuju - neřídím <a href="http://www.spunty.com">www.spunty.com</a>