Astra G - r.v. 99, 1.6i, 3dv. hatchback, el. okna, nalitano 149.000 km,barva magma red. Dovoz F, Cena od kamose 90.000 Kc
Strasne krasny auto hned jsem se zamiloval, bohuzel jsem to hned reklamoval, ze to ma neco s motorem. Jede to na 3 valce. svickama ani rozvodovyma kabelama to neni (davali se tam na zkousku jiny). Prvni postreh je ten, ze by to moh byt ventil s tim, ze tlak je tam pry dobrej. Motor kope, ty valce se tam vylozene perou. Lambda kontrolka nesviti. Kazdopadne drzte palce a pokud vas nekoho neco napadne, dejte vedet diky.
Jen upozornim, ze kamos je to solidni, muzu to vratit a vychazi mi vsemozne vstric (opravy motoru na jeho naklady, kotouce a brzdovy desticky vymeni za nakupni cenu dilu). Dik za postrehy a rady.
tak mam den Astru a mozna ji vratim.. :)
- Reklama
no já myslim že za 90tis "co bys chtěl" , stim motorem může bejt cokoliv třeba i přidřenej nebo špatný tlaky atd. dojeď s tim na diagnostiku, něco to nahlásit musí když to jede na 3 válce
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
16V
jestli je to 16V tak je to vadna jedna z civek. musi se vymenit cela ta zapalovaci klista nad svickama. delalo mi to presne tohle. nova stoji 5000. doporucuju novou pac to odchazi casto.
Jsi hodnej, ale je to vychozena vacka.. nejakej blbec, co ji mel predemnou tam nemenil pravidelne olej. Takze se bude menit vacka, tesneni a vsechny veci okolo.. aspon ze zaroven s tim budu mit novej rozvodak.. jinak kamos co mi Astru prodal samozrejme hradi veskery opravy motoru vcetne dilu.. tomu rikam borec.. dekuju ale za radu
Astra G 1,6i, r.v. 99, 3 dv. hatch, magma red
Tak Astru urcite nevratim.. vse spraveno/vymeneno a ja muzu napsat, ze jsem totalne unesenej. Presel jsem z Fiat Punto 98 a je to skok jak blazen. Porad si jeste nejsem jistej s posilovacem
Tak me predem omluvte, kdybych tady na foru mel zacatecnicky dotazy a predem diky za pomoc.
Tak me predem omluvte, kdybych tady na foru mel zacatecnicky dotazy a predem diky za pomoc.
Astra G 1,6i, r.v. 99, 3 dv. hatch, magma red