Radimova Astra G - 1.6 16V X16XEL (new photo str. 10)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Radimova Astra G - 1.6 16V X16XEL - IceCoolCar
lukáš mě pozval a já zítra piju na Veslu, tak se tam otočim až budu střízlivět
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes skočil na ty čelisti a musím se pochválit - mně se ta modrá mooooc libí
Akorát jsem nevěděl že oplík bral brzdové čelisti od ATE!
před:
Akorát jsem nevěděl že oplík bral brzdové čelisti od ATE!
před:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
proč je to sakriš Milouši omezeno 3mi foty?
akorát zadní čelisti budu dělat až pak, protože dnes jak jsem byl u mechoše, tak mám fakt zvlněný levý zadní kotouč a to pořádně! prý se dá ale stočít, když jsou nové rok a dát tam pořádne brzdové destičky - ty předchozí - si stárline ty kotouče spálili - jsou totiž černé
akorát zadní čelisti budu dělat až pak, protože dnes jak jsem byl u mechoše, tak mám fakt zvlněný levý zadní kotouč a to pořádně! prý se dá ale stočít, když jsou nové rok a dát tam pořádne brzdové destičky - ty předchozí - si stárline ty kotouče spálili - jsou totiž černé
Naposledy upravil(a) rychlyradim dne 18 dub 2009, 20:31, celkem upraveno 1 x.
Táááák to se Ti povedlo!!! Ta modrá je slušivá.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
oh díky, taky jsem s předkem hrál jenom 5 hodin - řádně čistli od rzi několik vrstev na to nanášel - jako od lakýrníka
-
- Kontaktovat uživatele:
Heh, to vypadá jak fotka na mojem autě... disky i brdiče stejné
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
bylo nebylo přišel jsem dnes ke svému auti, že si vyjedem na výlet na rampu nastříkat vejfuky a trochu opečovat spodek, tak jsem nastartoval a hle zůstala svítit kontrolka motoru - se mi protočily panenky a už jsem myslel na to nejhorší - co je v háji!!!!
Ale co jsem zpozoroval tak chod motoru byl ok...tak jsem vyjel ze stodoly a pořád vše ok...tchánič už jel astrou napřed tak jsem si řekl že to projedu třeba přestane svítit...tak jsem jel 3km a nic furt to svítilo! auto jelo naprosto vpořádku! tak jsem se tedy kouknul tomu mazlovi pod kapotu a co jsem spatřil - viz foto:
a závada byla na světě asi nějaká KUND....Kuna mi překousala káblíky k čidlům...tedy na vzduchovém vedení - bude asi čidlo na vzduch, ale nevím k čemu vede ten druhý svazek káblíků viz foto - váleček?!?!?!?!(auto přitom jelo OK) - tak jsem s max pečlivosti (nic jiného mi nezbýválo) vzal kalafunu bužírky pásku a spájel jsem to dohromady!!!kontrolka přestala svítit uffff - ale nevím ani jestli to tak mohu nechat spájené? jestli to není na výměnu-doví jestli to půjde
Neví někdo jak na kuny aby mi nelezly do auta - vím existuji odpuzovače chce to spíše chytit-není tu náhodou myslivec který by poradil?!?!?!
PS: jsem moc rád že to dopadlo jak to dopadlo....ještě že mi auto nevyhořelo......
PS2: jak jsem to vše udělal a zapl klíček tak mi vyletěli otáčky nahoru tak 2tis otáček a chvíli se tam držely pak to pomale klesalo dolu až na 500ot/min a začalo to chcípat..tak jsem si říkal stejně je to v háji..tak jsem to párkrát prošlápl a otáčky se ustálil..jel jsem auto projet a zdálo se mně jako by nemělo výkon - vysoký otáčky o výkon nikde?!?!?!
JE MOŽNÉ že se auto nějak přeplo do nouzového režimu a jede to takto chcíple?!?!?!?!!?
Ale co jsem zpozoroval tak chod motoru byl ok...tak jsem vyjel ze stodoly a pořád vše ok...tchánič už jel astrou napřed tak jsem si řekl že to projedu třeba přestane svítit...tak jsem jel 3km a nic furt to svítilo! auto jelo naprosto vpořádku! tak jsem se tedy kouknul tomu mazlovi pod kapotu a co jsem spatřil - viz foto:
a závada byla na světě asi nějaká KUND....Kuna mi překousala káblíky k čidlům...tedy na vzduchovém vedení - bude asi čidlo na vzduch, ale nevím k čemu vede ten druhý svazek káblíků viz foto - váleček?!?!?!?!(auto přitom jelo OK) - tak jsem s max pečlivosti (nic jiného mi nezbýválo) vzal kalafunu bužírky pásku a spájel jsem to dohromady!!!kontrolka přestala svítit uffff - ale nevím ani jestli to tak mohu nechat spájené? jestli to není na výměnu-doví jestli to půjde
Neví někdo jak na kuny aby mi nelezly do auta - vím existuji odpuzovače chce to spíše chytit-není tu náhodou myslivec který by poradil?!?!?!
PS: jsem moc rád že to dopadlo jak to dopadlo....ještě že mi auto nevyhořelo......
PS2: jak jsem to vše udělal a zapl klíček tak mi vyletěli otáčky nahoru tak 2tis otáček a chvíli se tam držely pak to pomale klesalo dolu až na 500ot/min a začalo to chcípat..tak jsem si říkal stejně je to v háji..tak jsem to párkrát prošlápl a otáčky se ustálil..jel jsem auto projet a zdálo se mně jako by nemělo výkon - vysoký otáčky o výkon nikde?!?!?!
JE MOŽNÉ že se auto nějak přeplo do nouzového režimu a jede to takto chcíple?!?!?!?!!?
-
- Kontaktovat uživatele:
máš vedle auta sypat hromádku obilí aby si dali to a ne kabely
byl jsme v práci, jinak bych se stavil pomoct
byl jsme v práci, jinak bych se stavil pomoct
Radime, stav se v kadeřnictví a do auta někde k hadicím nalep lidské vlasy. Proti kunám nejlepší řešení.
END
Chcel by som vidieť tie pohlady v kaderníctve, keď si bude od nich pýtať vlasy ..úchylák...
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no chtěl jsem si tam dát svoje vlasy, ale mám vyprodáno no bude lov na kunu.... čelisty, nějaké pasti na krysy, jedy, výbušniny...atd....tak doufám že v některé pasti neskončím já sám...
-
- Kontaktovat uživatele:
Do kadeřnictví chodí lidi pro vlasy úplně běžně. Ale říkám rovnou, že to nefunguje. Vlas během chvilky nasaje vlhkost a pach z okolí a kuny pak cítí to, co jindy. Každý si vzpomene jak smrdí vlasy z hospody nebo od grilu. (Nevím proč, ale vzpomněl jsem si na Yanka ) Takže vlasy tak jedině vzít s sebou na malou a pak je to stejně tak na jeden den. Jedině past s návnadou a nebo někde poblíž auta nasypat nějakou dobrotu.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
-
- Kontaktovat uživatele:
popripade ak bude opity ocurajte si motor a neumyvajte popripade mozete skusit aj ine delikatesy
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jo jo dobré nápady ale raději bych radikálnější řešení at. chytnout zakroutit krkem a pověsit do průvanu....
pekne auticko... jakou jsi pouzil barvu na ty trmeny??? druh? nechci kupovat zadny ty tuning barvy hned se sloupou...