Astra Coupé/Cabrio sraz 2009 a 29-30.05.2010
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra Coupé/Cabrio sraz KVĚTEN 2009
jasne takze sa vidime v BA
- Reklama
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Mno, navrhoval bych nejlepe na Vaclavaku pod konem. Necham auto na hodinach a skocim s Vama na burta.
Hele ted vazne. Pres vikend sem hodime misto a tam se pojede. Jak rekl Majesty, kdo bude chtit, prijede. Howk.
Hele ted vazne. Pres vikend sem hodime misto a tam se pojede. Jak rekl Majesty, kdo bude chtit, prijede. Howk.
- Rakosni(cz)ek
- Kontaktovat uživatele:
To mas blby kdyz nechapes ze nekteri lidi musej pracovat .... Dnes sem se treba dozvedel ze musim v sobotu do prace a nic s tim neudelam ... Vubec nejde o vzdalenost nebo nocleh ...Majesty píše:Tohle vážně nepochopim. To když řekne každý, tak se sejdem tak leda v pr. Myslim, že by se každému líbilo mít sraz u baráku, jenže to nejde. Co se týká piva, snad není problém někam dojet a tam přespat, jako všichni ostatní. Taky si uvědom, že v případě Brna pojede třeba zrovna majky.n 300km a taky si tu nestěžuje. Když už se najde někdo, kdo zařídí sraz, tak kouknu na termín a na místo a když mi to vyhovuje, jedu. Ale rozhodně tam nepíšu, že jediný možný místo konání je 10km u baráku, jinak to nemá cenu. Všichni musíme zhodnotit, jestli nám stojí zato někam jet nebo ne. Zkrátka termín je daný, ještě doladíme to místo a přijede každý, kdo má chuť.
Opel Astra-G Cabrio 1.8 16V
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
jo pod konem bych to nebral a to jsem prazak ... stoji to tu za prd ale praacuje tu snad kazdej a jde jen o to chtit si ten cas prot to udelat ... nikdo nema casu na rozdavani .. nebop ja teda ne ale pokud to jde rad si ho udelam HOWG
Nazdárek,
tak se nám to tu pěkně rozjíždí bohužel moje první nabídka nevyšla tak zkusíme další výstřel
http://www.selskydvur.eu/cs/home
Cena za ubytování 510 kč / osoba / noc , bowling , restaurace pár mínusů to samozřejmě má takže je to jen návrh hledám dále
tak se nám to tu pěkně rozjíždí bohužel moje první nabídka nevyšla tak zkusíme další výstřel
http://www.selskydvur.eu/cs/home
Cena za ubytování 510 kč / osoba / noc , bowling , restaurace pár mínusů to samozřejmě má takže je to jen návrh hledám dále
-
- Kontaktovat uživatele:
Blbý to máš hlavně ty, že nejsi schopnej udělat si čas. Pokud si otrokem svojí práce, můžeš s tím něco udělat jen ty. Mám pocit, že tu nikdo nikoho nenutí k účasti. Buď mi termín a místo vyhovuje a jedu, nebo nevyhovuje a nejedu. Já taky nikomu neříkám kde a jak to má být.Rakosni(cz)ek píše:To mas blby kdyz nechapes ze nekteri lidi musej pracovat .... Dnes sem se treba dozvedel ze musim v sobotu do prace a nic s tim neudelam ... Vubec nejde o vzdalenost nebo nocleh ...Majesty píše:Tohle vážně nepochopim. To když řekne každý, tak se sejdem tak leda v pr. Myslim, že by se každému líbilo mít sraz u baráku, jenže to nejde. Co se týká piva, snad není problém někam dojet a tam přespat, jako všichni ostatní. Taky si uvědom, že v případě Brna pojede třeba zrovna majky.n 300km a taky si tu nestěžuje. Když už se najde někdo, kdo zařídí sraz, tak kouknu na termín a na místo a když mi to vyhovuje, jedu. Ale rozhodně tam nepíšu, že jediný možný místo konání je 10km u baráku, jinak to nemá cenu. Všichni musíme zhodnotit, jestli nám stojí zato někam jet nebo ne. Zkrátka termín je daný, ještě doladíme to místo a přijede každý, kdo má chuť.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
O nás
- Rakosni(cz)ek
- Kontaktovat uživatele:
To jo, ja sem tady nekomu rikal kde a jak to ma byt... Brno byl vas napad ne muj... Alespon s tou ucasti mas pravdu ...Majesty píše:Blbý to máš hlavně ty, že nejsi schopnej udělat si čas. Pokud si otrokem svojí práce, můžeš s tím něco udělat jen ty. Mám pocit, že tu nikdo nikoho nenutí k účasti. Buď mi termín a místo vyhovuje a jedu, nebo nevyhovuje a nejedu. Já taky nikomu neříkám kde a jak to má být.Rakosni(cz)ek píše:To mas blby kdyz nechapes ze nekteri lidi musej pracovat .... Dnes sem se treba dozvedel ze musim v sobotu do prace a nic s tim neudelam ... Vubec nejde o vzdalenost nebo nocleh ...Majesty píše:Tohle vážně nepochopim. To když řekne každý, tak se sejdem tak leda v pr. Myslim, že by se každému líbilo mít sraz u baráku, jenže to nejde. Co se týká piva, snad není problém někam dojet a tam přespat, jako všichni ostatní. Taky si uvědom, že v případě Brna pojede třeba zrovna majky.n 300km a taky si tu nestěžuje. Když už se najde někdo, kdo zařídí sraz, tak kouknu na termín a na místo a když mi to vyhovuje, jedu. Ale rozhodně tam nepíšu, že jediný možný místo konání je 10km u baráku, jinak to nemá cenu. Všichni musíme zhodnotit, jestli nám stojí zato někam jet nebo ne. Zkrátka termín je daný, ještě doladíme to místo a přijede každý, kdo má chuť.
Opel Astra-G Cabrio 1.8 16V
- kabrioletak
RAkosni(cz)ek na tvuj první příspěvek na této sránce dobře reagoval Majesty a souhlasím sním.Pokud někdo vidí přednějsí pivko před touhle akcí.... Nic méně si nasledovně dodal že jsi nahle pracovně vytížen,což se da pochopit.Neboj nikdo tě tu nechce kritizovat nebo tak něco Rad tě tam uvidíme a já obzvlašt a i kdyby jsi tam přijel jen na skok
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
http://www.autocampobora.cz/index.php
volno jeste maji.. Za zabavou muzeme pak jet kamkoliv, je to blizko.
volno jeste maji.. Za zabavou muzeme pak jet kamkoliv, je to blizko.
-
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá dobře a cena je taky dobrá. Čas letí, takže bych to vůbec neřešil a jestli mají volno, zamluvil bych místo a jedeme tam. Nebo z toho nakonec zbyde jen ten prvotní nápad.... Mělo by to být v podstatě už za 14 dní a to už není moc času.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
O nás
O nás
Sraz teda bude v Brně? Já jen, že pokud ano, tak máme možnost vidět soutěžní ohňostroje viz. ZDE ale když tam budou ty ohňostroje soutěžní, tak je reálná šance, že bude i tento kemp obsazen
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Panove, kemp je porad volny, vcera jsem s pani mluvil, rikala, ze je tam boszsky klid.. ;o)
Vecer to rezervuju, jesli nebudou nejake velke vyhrady.
Vecer to rezervuju, jesli nebudou nejake velke vyhrady.
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Zarezervovano 15 luzek v bungalovu na 1 noc z 30.5. na 31.5. za 230 na osobu + 60 za auto.
Kdo by chtel prijet uz v patek (a jako ze o tom uvazuji), dejte mi vedet. Cena by se snizila na CZK 180.
Jeste jednou uvadim misto: http://www.autocampobora.cz/index.php
Sraz pro vsechny bude 30.5.2009 ve 12:00 u Vstupni brany.
Kontakt na mne: 773 471 055, nebo urcite Majesty, ci Tesario Vam budou napomocni.
Program je zatim otevreny, ale nebal bych se, sranda bude. Coupecka take (a mozna prijde i Cabrio )
Petr
Kdo by chtel prijet uz v patek (a jako ze o tom uvazuji), dejte mi vedet. Cena by se snizila na CZK 180.
Jeste jednou uvadim misto: http://www.autocampobora.cz/index.php
Sraz pro vsechny bude 30.5.2009 ve 12:00 u Vstupni brany.
Kontakt na mne: 773 471 055, nebo urcite Majesty, ci Tesario Vam budou napomocni.
Program je zatim otevreny, ale nebal bych se, sranda bude. Coupecka take (a mozna prijde i Cabrio )
Petr
Jak jsem neuvažoval nad přespáním, tak teď rozhodně přes noc budu.
Otázka na Avantgarda - je možnost na místě se domluvit s tou paní třeba o rozšíření počtu osob co budou přes noc?
Místo je pro mě lákavý z toho důvodu, že zrovna 30. bude soutěžní ohňostroj a já se na něj s mladou chystal, takle to spojím oboje v jedno
Otázka na Avantgarda - je možnost na místě se domluvit s tou paní třeba o rozšíření počtu osob co budou přes noc?
Místo je pro mě lákavý z toho důvodu, že zrovna 30. bude soutěžní ohňostroj a já se na něj s mladou chystal, takle to spojím oboje v jedno
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Tesario, super, ale urcite bych zatim nepriobjednaval. Ok:
Avantgarde 29.5. - 31.5. 2x
Majesty 30.5. - 31.5. 2x
Tesario 30.5. - 31.5. 2x
----------------------------
6x
Avantgarde 29.5. - 31.5. 2x
Majesty 30.5. - 31.5. 2x
Tesario 30.5. - 31.5. 2x