Okná, dvere "fasády :D" robia si co chcu ... ??

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
FLOG

Okná, dvere "fasády :D" robia si co chcu ... ??

Příspěvek od FLOG » 20 dub 2009, 20:05

Zdravim,

ak vie niekto co s tym pripadne ma vlastnu skusenost prosim o radu, problem popisujem nizsie .... :D

Nieje mozne otvarat zadne okna ani odomykat a zamykat zadne dvere. Viem ze by to mohli byt kable ale, obcas pri odomknuti auta sa samo odseba stiahne zadne okno za vodicom, takisto sa obcas stane ze sa zadne dvere za vodicom odomnku ale nezamknu "to sa este nestalo" samozrejme pri odomknuti auta, dvere za spolujazdcom su uplne mrtve. Otvorene okno za vodicom ide opat zavret len od vodica ale uz nejde otvorit ani ked neotvaram dvere ani nic tekze ak by to bol zlomeny kontakt tak preco by to neslo otvorit seknudu po tom ako sa to otvorilo samo? vypinace v zadnych dverach ani nesvietia ale ked stlacim zatvaranie bud vzadu alebo od vodica tak pocujme v oknach vzadu to tuknutie ako ked sa okno uplne zatvori a vypne ho cize hore by to slo ale dole nie...?? toto "dianie" zacalo v oboch dverach naraz mozno s odstupom par dni ...

z toho usudzujem ze motorcek bude ok ked okno ide hore aj dole "ked chce" zamykanie by mohlo byt tiez ok ked sa obcas odomkne kable asi tiez ked idu okna ovladat hore a vedia sa spustit aj dole "napajanie maju"

detske zamky som skusal prepinat nic nepomahalo, zamok u vodica je na zelenom aj ten som skusal prepinat nic.

Najlepsie je ale ze ked som odpojil riadiacu centralu "ako som sa docital ma nastarosti aj okna .. je to tak ?" tak zamykanie sice nefungovalo ale okna vpredu isli uplne normalne ako vzdy ... mozno nefungovalo to automaticke dozatvaranie ...

Ovlada okna nieco ine ako central? kde to haldat ? pomoze ak vymenim tu riadiacu a co by asi mohla stat ?

Diki moc za vsetky napady

Do vy-OPEL-enia
Za4a A - Elegance, 1,8 16V, 2001

Reklama

FLOG

Re: Okná, dvere "fasády :D" robia si co chcu ... ??

Příspěvek od FLOG » 24 dub 2009, 23:42

A sakra, nikto mi nevie poradit ? dnes som sa dostal k tej riadiacej jednotke opat a vydavala velmi podivny zvuk, akoby jedno rele co tam je sa nevedelo zopnut, len keby som aspom vedel ci tato riadiaca ma na starosit aj okna alebo len zamky ... ? netusi nikto ??

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 25 dub 2009, 00:05

Má na starosti okna i zámky. A problém hledej opravdu jen v přelámaných kabelech v průchodkách....
END

FLOG

Příspěvek od FLOG » 25 dub 2009, 00:33

och a toho som sa bal... oki :D zajtra idem dotoho ...

FLOG

Příspěvek od FLOG » 04 kvě 2009, 15:02

pravda kable .... + odpalene dva spinace v ovladani u vodica (poistka zadnych okien + stahovanie jedneho okna) kable polamane skoro vsetky, asi 2 x opravovane "cin a izolacka - a to v original servise OPEL MaH v Trencine" teraz vsetko slape ako ma ... :lol: :lol: :lol:

Odpovědět