Caklik Z18XE - 5dv. - update str. 4
-
- Kontaktovat uživatele:
Caklik Z18XE - 5dv. - update str. 4
Tak jsem konecne trochu upgradoval motor a výbavu ....
Motor Z18XE 92kW, Rok 2001, 103tkm, klima, 4x airbag, 4x el. okna, el. zrcátka, PC, ABS, ESP, Tempomat, Mikroplyš sedadla, CDR500, Stav volant, Mlhovky
Malý upgrade po výměně dílů v Milovicích aneb najdi 7 rozdílů ...
Motor Z18XE 92kW, Rok 2001, 103tkm, klima, 4x airbag, 4x el. okna, el. zrcátka, PC, ABS, ESP, Tempomat, Mikroplyš sedadla, CDR500, Stav volant, Mlhovky
Malý upgrade po výměně dílů v Milovicích aneb najdi 7 rozdílů ...
Naposledy upravil(a) Caklik dne 17 bře 2007, 19:43, celkem upraveno 8 x.
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no ty vogo, vypada jak nova, interier voni az sem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
přečti si co psal milosh a pak pochopíš...Luky píše:Fakt pekna, a vybava taky supr.
Ale nepochopil jsem to o Miloshovi. To sis koupil auto, abys mu ho hned strelil?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
peknej kousek. to je rozdil z X17 na Z18 co. netrha te to prdel
jakej mas kod barvy ja mam Z282 coz mozna ty take.
jo a jeste koukam to auticko s klicem na pristrojovce ma svitit s kontrolkama me asi nesviti ma to tak bejt (asi to bude vedet vojta)
jo a jeste koukam to auticko s klicem na pristrojovce ma svitit s kontrolkama me asi nesviti ma to tak bejt (asi to bude vedet vojta)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
máš starý budíkyPrinc William píše:peknej kousek. to je rozdil z X17 na Z18 co. netrha te to prdel
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
Já si vozím kárku vždycky k jedný ukrajince, za 150 mi to přeleští tak, jak bych to já nedokázal. A to jen za dvě hodiny práce. Posledně jsem si to chtěl udělat sám, ale v tom vedru bych akorát tak omdlel.. Prostě pohodička bez námahy.Caklik píše:Spíš jsem se staral já, jak jsem ji dovezl. Do stavu, aby to Miloshovi vonělo až k němu domů to trvalo 1,5 dne práce.
Astra G coupe Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
To autíčko s klíčem je u novějších Aster náhrada za ten blok motoru s bleskem, který je uprostřed dole. U novejších je ten symbol bez blesku a už neznamená poruchu motoru to teď signalizuje to autíčko.Princ William píše:no ale me tam v tomhle vokynku pro tuhle kontrolku nic nesviti (ten symbol tam mam to vim)Vojta píše:máš starý budíky
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE