POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT-OT-OT-OT a ještě jednou OT
tak ho ohni tak aby doléhal nějak si nedokážu vybavit, že by se tady tohle řešilo, to že stěrače poskakují po skle to jo, ale o tom nedoléhání, nevim
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
Vím že tu někdo psal, že se to nějak šteluje. Teď jsem vzal od Defa ty bezramínkové boshe a vzhled luxus, ale nějak nedoléhají.
Ňamka nes*r voe
Ale opravdu jen ty stěrače fachaj normoš
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
určitě, když jsem šel o půl desátý spát a ve čtyři do práce
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Nekouřím už,a doufám že nebudu...
z kuřáka nekuřák, ale za to feťákTrdlo píše:Renku, držím palce. Hlavně vydržet. Doporučím Ti navštívit centrum odvykání tabáku, dobře poradí a dá se díky nim přestat lehčeji. Dnes se prodávají prášky, které polykáš 2 krát denně a mají tu úžasnou funkci, že se naváží na receptory, které očekávají nikotin a díky tomu nemáš takovou chuť kouřit. Sám jsem na podzim přestal, hlavně díky těm práškům. Že kouřím dál, za to můžou extrémně stresové situace, které u nás doma nastaly. Jak bylo psáno výše, prostě jsem pak ty léky vynechal a znova si zapálil, ale i tak jsem to měl po konzultaci s lékařem a bude následovat opět konec.
Prostě koukni sem: http://www.odvykani-koureni.cz/, objednej se on-line a uvidíš, že s jejich pomocí to půjde rychleji.
Můžu upřímně říct, že s pomocí těch léků co mi napsali prostě nemáš chuť na cigáro. Bomba. (a to je tak super poradna, ne že by Ti řekli - nesmíš, teď hned přestaň, ale dali mi ty prášky, začněte je brát a fakt postupně jsem zjistil, že si nezapálím... Doktorka na mně pokaždé jen, nenuťte se, nechte tomu volný průběh ) Opět začnu zobat, jen teď musím mít ještě chvíli pauzu.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Miku na to pozor, tohle fakt ne. Je nemoc, jako každá jiná. Diagnóza F417. A jako každá jiná nemoc se dá vyřešit léky. Trvá to celkem 6 měsíců, pak už nepotřebuješ nic. Kdo neví, komentuje přesně jako Ty...
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
myslel jsem to ve srandě, pro ti 2 smajli za tím , já když jsem přestával, tak na trhu nebylo skoro nic, trend s přestáváním se začal projevovat tak rok dva zpátky, to se rozjela reklamní kampaň a lidem se dostává mnohem víc informací a i pomoci odborníků, já jsem si musel pomoct sám a šlo to, nebylo to sice nic moc, ale dalo se to vydržet, hodně mi pomohl i to, že v práci mimo mně nikdo nekouřil . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Jenže to je ono, výhoda když v okolí se nekouří. Já přijedu domů (vícegenrační RD) a táta tam pálí jednu od druhý, to je teprv zkouška vůle...
Nicméně, Nicorette apod je na nic, v tom centru, co jsem dával link, Ti přesně spočítají jak na tom jsi a kolik nikotinu v těle "potřebuješ" a najednou zjistíš, že třeba náplasti by jsi musel mít nalepené 4 najednou, aby to mělo nějaký účinek. Kdežto ty tabletky se prostě navážou v hlavě na receptory a nedají ti nic, jen "zalepí" chuť.
Když už odvykat, tak pod dohledem lékaře!!! Mají úspěšnost přes 85%. Kdežto bez dohledu je úspěšnost nějaké 3%. Už to mluví samo za sebe.
Nicméně, Nicorette apod je na nic, v tom centru, co jsem dával link, Ti přesně spočítají jak na tom jsi a kolik nikotinu v těle "potřebuješ" a najednou zjistíš, že třeba náplasti by jsi musel mít nalepené 4 najednou, aby to mělo nějaký účinek. Kdežto ty tabletky se prostě navážou v hlavě na receptory a nedají ti nic, jen "zalepí" chuť.
Když už odvykat, tak pod dohledem lékaře!!! Mají úspěšnost přes 85%. Kdežto bez dohledu je úspěšnost nějaké 3%. Už to mluví samo za sebe.
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jééé, já jsem 3%-ní (neplést si to se 4%-ní menšinou )
určitě to výhoda je, brácha taky hulí a když je se svou přítelkyní, která nekouří, tak si taky nezapálí, ale přjede domů, kde kouří jak mamina tak taťka a to se prostě nedá vydržet, já měl v té době výhodu, že už jsem bydlel sám s manželkou, která taky přestala (musela, chtěla miminko ) takže mě to tak moc nechybělo
určitě to výhoda je, brácha taky hulí a když je se svou přítelkyní, která nekouří, tak si taky nezapálí, ale přjede domů, kde kouří jak mamina tak taťka a to se prostě nedá vydržet, já měl v té době výhodu, že už jsem bydlel sám s manželkou, která taky přestala (musela, chtěla miminko ) takže mě to tak moc nechybělo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Nechtěl si napsat místo to že mu někdo něco nedodá konkrétně někomu? Protože jinak by to znamenalo, že je Trdlo podvodník za to, že mu nebylo nic doručeno Spíš si tam mohl dopsat i důvod, proč některým lidem nedošly balíky, když se o tom na fóru několikrát zmiňoval ( ČP )
Buď rád, že to típnuli... Jsou lidé, co ti místo toho řeknou A JE TADY SNAD NĚKDE NAPSÁN ZÁKAZ KOUŘENÍ???
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.