Problem s bubnama
Re: Problem s bubnama
TRDLO: diky...no ja som oblozenie nevyberal...iba som brzdy vycistil...bolo tam kopec hrdze. Oblozenie mam v norme.Potvrdil mi to aj bratrancov sused co je mechanik. Ale tu rucnu budem muset doladit, bo ma uz sere....Ako vracat sa vracia, len zabera az úúúplne nakonci.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
neni zac, , inac neviem kde su Hostivice, ale ja idem na tento vikend k sestre do Ostravy tak ak je to niekde poblizku vedel by som Ti pomoct.
Astra Caravan 1.7 DTi 16V,2002, Y17DT Isuzu,
Sundej pytel kolem ručky, zatáhni ručku na třetí zub. Zvedni zadek auta a u ručky je šroubovice s 10 matkou. Tu dotahuj, dokud kola nebudou brzdit, pak povol ručku, navlíkni pytlík zpět a máš seřízeno.langdon2 píše:TRDLO: diky...no ja som oblozenie nevyberal...iba som brzdy vycistil...bolo tam kopec hrdze. Oblozenie mam v norme.Potvrdil mi to aj bratrancov sused co je mechanik. Ale tu rucnu budem muset doladit, bo ma uz sere....Ako vracat sa vracia, len zabera az úúúplne nakonci.
END
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Musím trdlovi trochu oponovat.Ty samostavy nemusí fungovat 100pro,tak nejdřív jim pomoz šroubováčkem skrz díru pokolovém šroubu tak aby jsi buden zabrzdil a pak lehce vrátit zpět,aby se uvolnilo.Tak připravit obě strany.Pak teprve přistup k dotažení lanovodůTím zajistíš,že klíče ruční brzdy budou na doraz vzadu a vyhneš se nebezpečí,že utahneš lana a klíče se ti vevnitř opřou při zatažení o nábu.Pak budeš mít sice krátký krok páky,ale pakny vůz nezabrzdí.
To máš denny samozřejmě pravdu, já to ale většinou roztáhnu než nasadím buben. A bubny si vždy nechávám stočit, aby neměli drážku. Takže mám jen tu minmální mezeru nastavenou.
END
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Já jen popsal,co řešíme po jiných dílnách takřka denně,tak aby si kolega sám neudělal škodu.
to pepi08:hostivice jsou u prahy tak ze je to daleko ale kouknu se na to s kamaradem sice je nespolehlivej ale autum rozumi a kolega v praci mi stoci bubny
Kluci diky..dneska na to cas nebudem mat, musim ist do Blavy....Tak snad zajtra...nakolko je uz to volno..
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Nevadi , aspon uz viem kde su Hostivice!Bicak píše:to pepi08:hostivice jsou u prahy tak ze je to daleko ale kouknu se na to s kamaradem sice je nespolehlivej ale autum rozumi a kolega v praci mi stoci bubny
Astra Caravan 1.7 DTi 16V,2002, Y17DT Isuzu,