to jsem jako řek jooooo???? To je fakt masakr Jsem zvědavej,jak dopadne 2 sraz v LiberciMiguello píše:..a stejně nás nejvíc rozsekal Capone, když ve 23:03 prohlásil:
"Pražáci pijou pivo.. hyk.. a moráváci slijou pivovici.."
III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
Re: III. Sraz Praha-Letňany 25.4.09 - foto na www.astra-g.cz
- Reklama
Jak to tak pročítám, tak mě mrzí dvojnásob, že jsem nedorazil. Holt práce. Doufám, že příště........
Astra G Caravan 1.8 16V (X18XE1) Comfort
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=138819
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=138819
PikeQ : práce neuteče,ale G Srazy joooo tak příště ( v Liberci )
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
No super, našel jsem tam i svoji Astruli
LÍNEJ ROPÁK
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak i fotky od vrchniho samolepkare se svoji krasnou pritelkyni zde - https://www.astra-g.cz/iii-sraz-praha-l ... 25-4-2009/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miguello: Ja vim, ze jsem rikal, ze "tady..online nebyvam" ale nedalo mi to. A co me prekvapilo bylo, ze uz o pul jedne rano byly na foru fotky ze srazu a taky nazorna ukazka insignioveho efektu
Capone: My tady slijeme pivovici a je vyborna..necham Ti vzorek na sraz v zari
Jinak prosim vsechny, aby sve jmenovky, co dostali od Defa a Pepina, nevyhazovali a urcite si je vzali v Zari do Hradiste...usetrite tim mnoho prace..diky
Capone: My tady slijeme pivovici a je vyborna..necham Ti vzorek na sraz v zari
Jinak prosim vsechny, aby sve jmenovky, co dostali od Defa a Pepina, nevyhazovali a urcite si je vzali v Zari do Hradiste...usetrite tim mnoho prace..diky
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
2 joel: fotky byly na webu uz asi v 18h v sobotu ale pravda, insignie az nekdy v 8 vecer
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milosh: ...mrzi me, ze jsem Tebe nepoznal osobne...videl jsem se na Tvych fotkach u meho auta, ale Tebe jsem prehlid asi no.. Jsem chtel poznat "otce" webu
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel jsem se zdrzel jen na chvili tak snad priste no
Tak treba v zari v hradisti
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Čau pánové,
až teď vkládám svoje dojmy.
SRAZ byl suprovej. Jen já s tou mojí jsme neměli zrovna den, a tak jsme to tam víceméně odstáli ...
Ale účast více než hojná ...
Co jsem stačil poznat, tak jste všichni super lidičky a příště už se těším na nějaký sraz, kde to více obejdu a seznámím se s Vámi.
Co se týče fotek z kempu, tak koukam, že slušnej crvkot Hlavně pánové pod umělou kravičkou
Čekám na další fotky a pak si pososám fotky Astřule a budu s nima machrovat
Tak čestík
až teď vkládám svoje dojmy.
SRAZ byl suprovej. Jen já s tou mojí jsme neměli zrovna den, a tak jsme to tam víceméně odstáli ...
Ale účast více než hojná ...
Co jsem stačil poznat, tak jste všichni super lidičky a příště už se těším na nějaký sraz, kde to více obejdu a seznámím se s Vámi.
Co se týče fotek z kempu, tak koukam, že slušnej crvkot Hlavně pánové pod umělou kravičkou
Čekám na další fotky a pak si pososám fotky Astřule a budu s nima machrovat
Tak čestík
a neni tý holky pro něj škoda?milosh píše:Tak i fotky od vrchniho samolepkare se svoji krasnou pritelkyni zde - https://www.astra-g.cz/iii-sraz-praha-l ... 25-4-2009/
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Tak se taky hlásím až teď se svojí troškou do mlýna. Byl to můj první srazík s vámi a neskutečně mě to nadchlo. Tolik géček pohromadě jsem ještě nikdy neviděl
Chci poděkovat všem, kteří se na tom podíleli, hlavně asi Deffovi a Miloshovi, ale bylo vás určitě víc. S nalepenou kartičkou s nikem jezdím i nadále a odmítám jí sundat
Dobře jsem tam pokecal a poznal novýho kamaráda - Gabe, má ten samý motor co já a jsme skoro sousedi, díky němu např. po dvou letech vlastnictví astry vím, že když při zamykání podržím klíček, zavřou se okna, to byl pro mě šok ))
A chci ty nádherný zadní lampy, co má on, to je můj sen. Jen musím přesvědčit svojí polovičku, aby to schválila, zatím je to ve fázi jednání.
Na Korábě jsem nebyl, ale podle fotek se pilo a hodovalo jak se sluší a patří. Těším se na další sraz a všem moc díky, byl to zážitek!
Chci poděkovat všem, kteří se na tom podíleli, hlavně asi Deffovi a Miloshovi, ale bylo vás určitě víc. S nalepenou kartičkou s nikem jezdím i nadále a odmítám jí sundat
Dobře jsem tam pokecal a poznal novýho kamaráda - Gabe, má ten samý motor co já a jsme skoro sousedi, díky němu např. po dvou letech vlastnictví astry vím, že když při zamykání podržím klíček, zavřou se okna, to byl pro mě šok ))
A chci ty nádherný zadní lampy, co má on, to je můj sen. Jen musím přesvědčit svojí polovičku, aby to schválila, zatím je to ve fázi jednání.
Na Korábě jsem nebyl, ale podle fotek se pilo a hodovalo jak se sluší a patří. Těším se na další sraz a všem moc díky, byl to zážitek!
Astra G X16SZR Comfort
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
to jako, že jsem nečetl manli.....a nezáviďmanli2 píše:a neni tý holky pro něj škoda?milosh píše:Tak i fotky od vrchniho samolepkare se svoji krasnou pritelkyni zde - https://www.astra-g.cz/iii-sraz-praha-l ... 25-4-2009/
máš přeci astru.... a škoda je jen dobrýho člověka..
Ty jsi ale diplomat Radime... jak tohle doma vysvětlíš
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/