III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
Re: III. Sraz Praha-Letňany 25.4.09 - foto na www.astra-g.cz
Takže bando všem moc děkuji za vaši účast (a že jste vážili i nemalé vzdálenosti kvůli tomuto srazu) že byla opravdu hojná (ale to určitě víte sami )
Chci poděkovat za nemalou pomoc, jmenovitě Pepino GH a Capone (ty pěkný vizitky, spolupráce na organizaci v Letňanech a dovedení zbylých autíček do kempu Kluci díky
K dění v kempu se raději nebudu moc vyjadřovat (na začátku jsem byl dost utahanej a pokud jsem byl na někoho trochen nevrlej, tak se omlouvám a na konci téměř mrtvej) a pak už nic až světlo na konci tunelu, čili doma ráno v posteli ) a opravdu to byla hóóódně velká jízda
Takže vás všechny opět rád uvidím příští rok na jaře v Letňanech a následně i v kempu , díky, díky, díky
PS: No a některý fotky na kterejch jsem i já bych nejraději vymazal přímo ze serverů
Chci poděkovat za nemalou pomoc, jmenovitě Pepino GH a Capone (ty pěkný vizitky, spolupráce na organizaci v Letňanech a dovedení zbylých autíček do kempu Kluci díky
K dění v kempu se raději nebudu moc vyjadřovat (na začátku jsem byl dost utahanej a pokud jsem byl na někoho trochen nevrlej, tak se omlouvám a na konci téměř mrtvej) a pak už nic až světlo na konci tunelu, čili doma ráno v posteli ) a opravdu to byla hóóódně velká jízda
Takže vás všechny opět rád uvidím příští rok na jaře v Letňanech a následně i v kempu , díky, díky, díky
PS: No a některý fotky na kterejch jsem i já bych nejraději vymazal přímo ze serverů
Mobil : 602318645
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak všichni hojte, před chvíli jsem se vrátil z Práglu (doufám že i Dark dojel OK ).
Akcička úplně super nevím ani jak jináč bych to nazval - hlavně musím pochválist správňáka CAPONEHO na tebe a tvý vousy dlouho nezapomenu prostě sympaták hadra (doložím další foto že tomu tak opravdu je )
Ale jsem rád, že jsem mohl konečně poznat "na živo" velkou část členů, včetně našeho bezvadného organizátora Defendra - vidím,že jsi neprojezdil celou noc po Praze v taxálu
Doufám že se opět setkáme v hojném počtu nejen na IV OPEL srazu in Prague ale i na dalších..... vše vystihuji slovy: " SUPER JEN TAK DÁL"
Akcička úplně super nevím ani jak jináč bych to nazval - hlavně musím pochválist správňáka CAPONEHO na tebe a tvý vousy dlouho nezapomenu prostě sympaták hadra (doložím další foto že tomu tak opravdu je )
Ale jsem rád, že jsem mohl konečně poznat "na živo" velkou část členů, včetně našeho bezvadného organizátora Defendra - vidím,že jsi neprojezdil celou noc po Praze v taxálu
Doufám že se opět setkáme v hojném počtu nejen na IV OPEL srazu in Prague ale i na dalších..... vše vystihuji slovy: " SUPER JEN TAK DÁL"
ježíšku mě je tak líto že jsem tam nebyl ..jak to tady popisujete a ještě ty kočky se tam natřásají ....... aúúúúú
tak teda pochybuji že nějaké jiné auta mají lepši srazy Sláva Astře G Zafiře a spol a nejlepším lidem kteří na ty srazy jezdí
božínku musím na další sraz přijet !!!!!!!!!
tak teda pochybuji že nějaké jiné auta mají lepši srazy Sláva Astře G Zafiře a spol a nejlepším lidem kteří na ty srazy jezdí
božínku musím na další sraz přijet !!!!!!!!!
No Radime jasně u mne samo že v létě minisrazík na Štěrkovně, určitě Celostátní v Uherkách a pokud to nějak časově klapne, tak ještě nějaký srazík přidám do seznamu
Jo a samolepka je supr, akorát jsme ji asi měli dát do dolního rohu, ona z auta za mnou není moc vidět
Jo a samolepka je supr, akorát jsme ji asi měli dát do dolního rohu, ona z auta za mnou není moc vidět
no to tvoje rozhodování u lepení se divim že to radim nezmuchlal a nezahodil
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no o lepení se mi raději už nezminujte...se mi o tom už aj zdá Tak to Defe jeste raději řádně očíhni a nalepíme jinou
A určitě do Práglu ještě pojedu ( moc se omlouvám jednomu členovi, že jsem něco zapomněl přivést - gumy si vyměníme cobydup )
Jinak jsem myslím dovezl úplně všechno, aji pro pána v bílém (mikuláš to není)
a zde specielně pro CAPONEHO
A určitě do Práglu ještě pojedu ( moc se omlouvám jednomu členovi, že jsem něco zapomněl přivést - gumy si vyměníme cobydup )
Jinak jsem myslím dovezl úplně všechno, aji pro pána v bílém (mikuláš to není)
a zde specielně pro CAPONEHO
a na Štěrkovně to bude kdy ???? já tak těžko hledám volné dny ... tam se můžu ukázat ? kdy kdy kdy ??????
No přijed můžeš a termín ještě nevím, tam se to domluví vždy tak max. měsíc předem, ale nevím jestli myslíme tu stejnou. Tahle je v Hlučíně na Opavsku a jedná se jen o takový minisrázek na pár hodin na pokec a tak
Tak jsem dorazil domu přečetl co mi všechno uniklo, a že toho bylo. Ohledně fotek se prozatím omlouvám budu se snažit je dodat na web co nejdříve to pude (mám toho celkem hodně)... dneska jsem celkem hodně K.O. Jinak sraz Byl prostě pecka, dík všem co se podíleli na organizaci, dále všem fajn lidičkám co se zúčastnili...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To Yanek: Já už se omluvil, topatří Majky.n...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Děkuji Defenderovi za organizaci, vím poměrně přesně, co všechno to obnáší.
Byl jsem jenom v Letňanech, obhlédl autíka a odjel ještě před insignia crash. (Mimochodem - nehoda se stane, jsme lidi, ale když někdo takhle blbne, je to na pár opřesdržku). Ze všech se mi nejvíc líbila Yankova krasavice (ten zadní spojler je prostě mlask mlask muck, musím se podívat, jak je to přidělaný ) a pak mne ještě moc potěšil neznámý kolega na plecháčích - takže jsem tam nebyl jedinej za trotla (mám astru 14 dní, všechno přijde časem).
Nabral jsem hodně inspirace, s pár lidma prohodil pár slov a zase někdy naviděnou v reálu
Honza
Byl jsem jenom v Letňanech, obhlédl autíka a odjel ještě před insignia crash. (Mimochodem - nehoda se stane, jsme lidi, ale když někdo takhle blbne, je to na pár opřesdržku). Ze všech se mi nejvíc líbila Yankova krasavice (ten zadní spojler je prostě mlask mlask muck, musím se podívat, jak je to přidělaný ) a pak mne ještě moc potěšil neznámý kolega na plecháčích - takže jsem tam nebyl jedinej za trotla (mám astru 14 dní, všechno přijde časem).
Nabral jsem hodně inspirace, s pár lidma prohodil pár slov a zase někdy naviděnou v reálu
Honza
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
TAk sem projel fotky a musim rict, ze to musela byt parada!!! TAk snad tu moji Astruli uz opravi a dostanu se taky na nakej srazik
Panove mate tady fakt pekny kary!!!
Panove mate tady fakt pekny kary!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Čus lidi. Jsem už nějaký čas doma, ale teď jsem tady hodinu četl deset stránek
Srazík super. Bavil jsem se perfektně, Capone je případ sám pro sebe, ty kraviny co jsme dělali s ním a se Schumakem na té krávě venku neměly chybu A všecko okolo. No prdel neskutečná a se všema lidma...
Zase jsem poznal další lidi, kecalo se a kecalo a všechno se stihnout nedalo, takže už se těším na tři dny do Uherek, to bude parádička. ...
Jdu zkoumat fotky a pak spát... jsem kantáre... zdarec.
Srazík super. Bavil jsem se perfektně, Capone je případ sám pro sebe, ty kraviny co jsme dělali s ním a se Schumakem na té krávě venku neměly chybu A všecko okolo. No prdel neskutečná a se všema lidma...
Zase jsem poznal další lidi, kecalo se a kecalo a všechno se stihnout nedalo, takže už se těším na tři dny do Uherek, to bude parádička. ...
Jdu zkoumat fotky a pak spát... jsem kantáre... zdarec.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dalsi galerie od Zdenka LBC, opet super fotky, skvele detaily i vyborne skupinove foto z kempu
https://www.astra-g.cz/iii-sraz-praha-l ... 25-4-2009/
https://www.astra-g.cz/iii-sraz-praha-l ... 25-4-2009/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mate nekdo nejaky souhrn kolik bylo aut plus lidi? asi jen z parkoviste do kempu jela stezi polovina rekl bych, coz?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet