Ahoj lidi ,nemáte někdo ČESKÝ manuál k rádiu CCRT700.
Děkuji předem. Heřmánek
CCRT 700
- Reklama
cz návod na CCRT 700
Ahoj Opláci, připojuji se s prosbou o zaslání návodu na 700 v CZ, nebo alespoň o pár rad jak na SMS zprávy, přidat jméno k číslu, atd. Já jsem čerstvým majitelem Zafiry a je tam uvedená 7OO. Tak jsem pro zkoušku koupi novou SIM kartu a jsem mile překvapen, jak telefon v autorádiu funguje. To je ale vše co jsem dal do chodu. Umím zavolat a přijmout hovor, to je vše. Jak na SMS jsem zatím nepřišel a v návodu v D to je nad mé síly. Kamarádi podělte se o zkušenosti s ostatními. Čau a dík, breko09.
Když už si myslím, že vím všechno, jsem úplně na začátku ...
Re: CCRT 700
Ahoj kluci, mám toto rádio necelé 3 roky. Je originál v Zafiře 2000 Edition. Původně bylo vše v němčině a v autorizovaném servisu chtěli za změnu jazyka (AJ, NL, FR) cca 600,-. To jsem upřímně zavrhl a smířil se s němčinou - auto mám dovezené z Německa. Doma mi to ale nedalo a protože manuál taky v češtině nemám, po dlouhém pátání jsem sehnal alespon v AJ. Technická angličtina a obrázky se dají zvládnout a po chvíli jsem si v menu telefonu změnil jazyk na AJ.
Tento návod můžu zaslat.
V případě nějakých dotazů co a jak nastavit se ozvěte a něco vymyslíme. Prozatím vše co bylo nutno jsem po nějakém čase nastavil...
S pozdravem všech Veselik
Tento návod můžu zaslat.
V případě nějakých dotazů co a jak nastavit se ozvěte a něco vymyslíme. Prozatím vše co bylo nutno jsem po nějakém čase nastavil...
S pozdravem všech Veselik
Zafira 1.8 16V, Edition 2000, stříbrná metla