S chromovou lištou na masce přišly ASTRY ELEGANCE v model. roce 2002 se sadou prestige, s novým modelem 2003 NJOY se sadou NJOY. Lišty byly v těchto sadách bez příplatků. Do polských ASTER se nedávají.Honz@ píše:No jo ...Ale téma "chromová lišta" jsme stejně nevyřešili ....
Chromová lišta na masce
- Zdeněk Lbc
- Reklama
Ale jinak si ji tam může každý dokoupit, takže pokud si někdo koupí Astru přes inzerát ( jako já ), tak pokud tam nemáš napsané to, co říkal Zdeněk Lbc, tak se to stejně nedozvíš... Já mám také chrom. lištu na masce a nevím o tom, že bych měl ELEGANCE nebo něco podobnéhoZdeněk Lbc píše:S chromovou lištou na masce přišly ASTRY ELEGANCE v model. roce 2002 se sadou prestige, s novým modelem 2003 NJOY se sadou NJOY. Lišty byly v těchto sadách bez příplatků. Do polských ASTER se nedávají.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Prostě není co řešit! Někdo ji tam má a někdo zasejc ne
Když ji tam bude někdo chtít, tak ať si ji koupí a ten kdo ji tam nechce, tak ať si ji sundá
Když ji tam bude někdo chtít, tak ať si ji koupí a ten kdo ji tam nechce, tak ať si ji sundá
JJ záleží na vkusu... Každopádně ta moje půjde dolů až koupím jinou masku . Což hned tak nebudeZigi píše: Moje rec,ale me se libi a dolu jen tak brzo nepujde
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
zjistiš dokonce i věci, které nejsou celkem pravda. Například já mám auto z 11/2001, ale podle VIN čísla je z roku 2002. Ale jsem rád, že nemám auto vyrobené v Polsku ale v Belgii (Antverpy).
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
moc tvuj příspěvek nechápu ale je jasný že to nemáš z polska když to neni classic!Andrew píše:zjistiš dokonce i věci, které nejsou celkem pravda. Například já mám auto z 11/2001, ale podle VIN čísla je z roku 2002. Ale jsem rád, že nemám auto vyrobené v Polsku ale v Belgii (Antverpy).
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Zdeněk Lbc
To co jsem zde psal se týkalo jen a pouze nových aut koupených v ČR. V jiných zemích to mohlo být jinak. Modelový rok 2002 se začal vyrábět již v roce 2001 po dovolených ve výrobě.Zdeněk Lbc píše:S chromovou lištou na masce přišly ASTRY ELEGANCE v model. roce 2002 se sadou prestige, s novým modelem 2003 NJOY se sadou NJOY. Lišty byly v těchto sadách bez příplatků. Do polských ASTER se nedávají.Honz@ píše:No jo ...Ale téma "chromová lišta" jsme stejně nevyřešili ....