III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Re: III. Sraz Praha - Letňany 25.4.09 AKTUÁLNĚ str.47
Jeeee ja taky
LÍNEJ ROPÁK
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
- Reklama
Tak po dohodě s Pepino_GH a Defem to uděláme takto : Přednostně vezmem členy z daleka a když bude čas a ještě nějaká ta chlad.emulze,potom Pražáky. Na srazu by jsme si kdyžtak dohodli s VGT ( Vaškem z Vectrawebu ) jiný den
Jen pro info :
při mém dotazu,kolik se dá uděla aut,mi Vašek říkal něco kolem 15-20 aut.Ale záleží taky na času,ktrému bude věnovat danému autu.U některého je to otázka 15 min a u některého třeba třeba i 40 min " když je nějaký prblém " Prosím berte pořádník jako info a na koho se popřípadně nedostane,prosím nekamenovat mě ani Vaška !!!
info + pořadník na straně 49 !!! To bude pořadník jak na Fačká
Jen pro info :
při mém dotazu,kolik se dá uděla aut,mi Vašek říkal něco kolem 15-20 aut.Ale záleží taky na času,ktrému bude věnovat danému autu.U některého je to otázka 15 min a u některého třeba třeba i 40 min " když je nějaký prblém " Prosím berte pořádník jako info a na koho se popřípadně nedostane,prosím nekamenovat mě ani Vaška !!!
info + pořadník na straně 49 !!! To bude pořadník jak na Fačká
Naposledy upravil(a) Capone dne 23 dub 2009, 12:14, celkem upraveno 1 x.
Hlásím se do pořadí,děkuju.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Ještě udělejte pořadník na diagnostiku Ne všichni máme klimu v autě
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Takže díky šikovnému Defovi,který nám na poslední chvíli zajistil ubytování se taky zůčastním.
Akorát se předem omlouvám že přijedu tou nejškaredší klubovou Astrou ,červenat se budu ještě dlouho,ale slibuju že ji do budoucna (snad do Hradiště) dám trošku do pořádku.Ale klidně pojedu poslední ať Vám nedělám ostudu.
Akorát se předem omlouvám že přijedu tou nejškaredší klubovou Astrou ,červenat se budu ještě dlouho,ale slibuju že ji do budoucna (snad do Hradiště) dám trošku do pořádku.Ale klidně pojedu poslední ať Vám nedělám ostudu.
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
Tak jestli pán nemluvil do větru, přistaví nám tam k prohlídce Insignii..
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
Jmenem vsech mimoprazskych si dovoluji podekovat prazakum za to, ze nam daji pri kontrole a doplneni klimatizace prednost
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
seznam " klima " aktualizován
-
- Kontaktovat uživatele:
Já ti říkal, ať přijedeš. Už bys to měl.YANEK píše:ted by se mi ještě šiklo když tam někdo bude přezouvat gumy ano hold bude náročná sobota ráno sehnat pneuservis kde mě přezujou [*]
Jinak se hlásím taky do pořadníku, klima nic moc, ale asi nebude už šance. Tak jedině začít už ráno, aby se to do 17-tý stihlo. Jinak bych potřeboval i diagnostiku, ale to tam snad bude dost kompů a dostane se na mě.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtel bych videt jak nekdo plni klimu za 15 minut, to je asi kvalita pokud se vysaje a znova napusti plus olej tak to je minimalne na 35m
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milouš : dal jsem to jako příklad sííím Když já byl naposled na poslední kontrole + naplňění emulze do klimi.Trvalo jim to asi 20 min.Tak proč by to nemohl trvat taky tak. Jen mimochodem,tak cena je lidová,kdo nemá známe tak zaplatí cca kolem 700-1000,-kč A to je trošku rozdíl,za stejnou službu néé ?
skoda ze mam v klime diru jak vrata... v te gumove hadicce ,co vede od chladice k hlinikove trubce... takze to doplneni i kdyz za velmi super cenu u me nema smysl... jedine ze by tam nekdo mel ten kousek hadicky a nejak se to povedlo vymenit... ale to bych chtel uz asi moc ja vim...
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Schumak : tak já vezmu ještě plato žvíkaček
Blešák : Kdyby se doma někomu válela " taková ta vycpávká " zádního nárazníku doma,budu vděčný za prodej Budu měnit na autě zadní nárazník a " moje vycpáka je na hadry "
Blešák : Kdyby se doma někomu válela " taková ta vycpávká " zádního nárazníku doma,budu vděčný za prodej Budu měnit na autě zadní nárazník a " moje vycpáka je na hadry "
-
- Kontaktovat uživatele:
mi prideme okolo 14 s ostravakmi tak ja to chcem fuknut iba tu barvu nebo co to ji to nebude dlho trvat nie
Naposledy upravil(a) lukaskpd dne 23 dub 2009, 16:09, celkem upraveno 1 x.
Takže kdo po mě chtěl ostřikovače z Insignie tak pro ty ostřikovače mám.
Ještě mám dvě sady volné kdyby někdo chtěl.
Pokud někdo má zájem tak SZ.(cena stále stejná 120,- za pár)
Ještě mám dvě sady volné kdyby někdo chtěl.
Pokud někdo má zájem tak SZ.(cena stále stejná 120,- za pár)
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981