Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Oni za to přímo v kelly nemůžou, stejnej problém můžeš mít i jinde, tak to prostě chodí... Výrobce náhrad prostě uvede, že to tam jde a ono nejde...
V kelly taky nakupuju, stejně jako v elitu, meteoru.... A u každýho někdy vznikl podobný problém s nějakým dílem...
Chce to jen pevné nervy a trpělivost.
V kelly taky nakupuju, stejně jako v elitu, meteoru.... A u každýho někdy vznikl podobný problém s nějakým dílem...
Chce to jen pevné nervy a trpělivost.
END
- Reklama
No popravdě teď lituji toho, že jsem na doporučení dennyho nezašel rovnou do ELITu Vím že přímo kelly za toto nemůže, ale je to docela k naštvání, když si je koupíš ještě ve slevě, sundáš ty původní a nové tam nejdou Navíc ty původní byly v tak příšerném stavu, že už nejdou dát ani nazpět
Snad půjde vyreklamovat alespoň ta váha vzduchu, protože ta stará nedělá takovej bordel jako ta nová
Snad půjde vyreklamovat alespoň ta váha vzduchu, protože ta stará nedělá takovej bordel jako ta nová
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
dnes som daval pruziny a brusil lak a zajtra vtom pokracujem a piatok lestiim na sobotu
Hlavně to nepřebrousi A bav se,mákneš si dobře
Naleštěno je od začátku měsíce, teď stačí pouze smýt ten prach a lehkou špínu + neodrbat Prahy, abych dojel do Prahy v sobotu alespoň trochu v kultivovaném stavu
blázníš? soutěž o nejšpinavější káru se nehraje?lukaskpd píše:.. lestiim na sobotu
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Tu prej budete hrát v kempu Zahrajete si paintball a vyhraje ta Astra, která to schytá více jak její majitel
Dneska jsme absolvovali cestu k mechošovi.Nechali jsme to tam na dvoře a zpátky jeli autem co má ve znaku P..U tedy kosoctverec
Vyměnit olej a brzdovku,přetěsnit vanu,vyměnit vlnovec,slícovat spodní lištu a nárazník,a teče mi voda asi kolem pumpy takže rozborka. . .
V pátek to má být hotovka.Jsem zvědavej na cenu!
Vyměnit olej a brzdovku,přetěsnit vanu,vyměnit vlnovec,slícovat spodní lištu a nárazník,a teče mi voda asi kolem pumpy takže rozborka. . .
V pátek to má být hotovka.Jsem zvědavej na cenu!
A já dneska montoval modul PPC ale ještě nemám dodělané ovládaní klímy, to snad zítra.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
dneska výměna oleje, všech filtrů a doplnění klimy
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsme s Gallem stříkali na přední skla. Z nových ostřikovačů...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Dnes jsem řešil nefunkční stahování okna a repráku v levých zadních dveřích. Po pracném sundání a ohrnutí průchodky na mě koukalo to z obrázku
Po dlouhém izolování a lisování dutinek jsem provedl test a vše najednou fungovalo
Tak to jdu zadělat a ještě než jsem nasadil obložení dveří, tak to zkusím. Okna i repro OK, ale centrál nejde Trošku mě to naštvalo, takže znova rozborka. Po sundání té průchodky a ohrnutí kabelů jsem je problikal zkoušečkou a všechny fungovaly. Tak zkusím okna, repro i centrál a všechno zase funguje.
No, celé jsem to zase složil a před nasazením obložení zase zkusil a centrál nic Takže opět rozborka
Nakonec jsem zkusil opačný postup montáže - čili nejdřív spojit kabely, pak ohrnout průchodku a pak to celý poskládat. No a ejhle, fungovalo to i před nasazením obložení i po něm
Jo a to nepočítám, že jsem u toho rozšvihal PETku s pitím, které jsem dopil hned po prvním úspěšném testu jako na oslavu
Teď doufám, že to dlouho vydrží funkční
Po dlouhém izolování a lisování dutinek jsem provedl test a vše najednou fungovalo
Tak to jdu zadělat a ještě než jsem nasadil obložení dveří, tak to zkusím. Okna i repro OK, ale centrál nejde Trošku mě to naštvalo, takže znova rozborka. Po sundání té průchodky a ohrnutí kabelů jsem je problikal zkoušečkou a všechny fungovaly. Tak zkusím okna, repro i centrál a všechno zase funguje.
No, celé jsem to zase složil a před nasazením obložení zase zkusil a centrál nic Takže opět rozborka
Nakonec jsem zkusil opačný postup montáže - čili nejdřív spojit kabely, pak ohrnout průchodku a pak to celý poskládat. No a ejhle, fungovalo to i před nasazením obložení i po něm
Jo a to nepočítám, že jsem u toho rozšvihal PETku s pitím, které jsem dopil hned po prvním úspěšném testu jako na oslavu
Teď doufám, že to dlouho vydrží funkční
ja dnes vyměnil, svody, lambda sondu, katalyzator plus pletenec, a hned je to takovy klid pri jizde... snad to bude poznat i na spotrebe... jinak kdyby nekdo mel packu na ovladani pal. PC... tak piste SZ kupujuuuu nebo tip kde koupit co nejlevneji... znate to
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
ja som sa dnes bol s mojou Astrou pozriet na toto....
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
Fúha.. to vizerá nebezpečne. Kto a čo s tým planuje ??