pohasínají světla a komplet osvetlení auta
Re: pohasínají světla a komplet osvetlení auta
nenabitá baterie je PREVÍT 

spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Reklama
Můžu to potvrdit..taky mi to pohasíná.. a to mam 3 mesice novou baterku.. ale pohasina to zatim jen slabě..
uf tak to se mi trosku ulevilo zacalo to delat kdyz jsme nechali svitit asi 12hodin svetlo v odkladaci prihradce pred spolujezdcem uz to starovalo se spozdenim ale pak se jelo v kuse 500km a to jsme mysleli ze se dobije sama jinak baterka je jeste puvodní original z roku 2001
To je věc... Ikdyž jsem měl starou baterii několikrát kaput a muselo se startovat přes kabely, tak itak servo fungovalo jak mělo a lehké pohasínaní světel při otočení volantem na místě bylo také stejné... Ikdyž mě tyhle zřejmě NORMÁLNÍ věci nepotkávají, já rovnou kuriozity 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Světlo v odkládací přihrádce před spolujezdcem je napojeno na proudový ohruh 1241. Tento okruh navazuje na okruh 133, který je vyveden přes 10 A pojistku na pozici 29, ze spínací skříňky (poloha II). Tzn. po vypnutí zapalování se zhasne bez ohledu na otevření přihrádky. Takže tím to nebylo.lenka.m píše:kdyz jsme nechali svitit asi 12hodin svetlo v odkladaci prihradce pred spolujezdcem
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
I když je baterka nová, tak při velkém odběru proudu, třeba zavírání elektrických okýnek obou najednou, to může trochu pohasnout. Pokud to ale dělá třeba při puštěném rádiu, jedeš na dálkový a ty lehce podle hudby pohasínají, je to rozhodně baterka. Jestli ji máš z roku 2001 jako já, tak má rozhodně nárok na výměnu. 

Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
-
- Kontaktovat uživatele:
APiK píše:Světlo v odkládací přihrádce před spolujezdcem je napojeno na proudový ohruh 1241. Tento okruh navazuje na okruh 133, který je vyveden přes 10 A pojistku na pozici 29, ze spínací skříňky (poloha II). Tzn. po vypnutí zapalování se zhasne bez ohledu na otevření přihrádky. Takže tím to nebylo.

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
NN, vypneš klíčky a zhasne.
Teda pokud máš v pohodě páčku, tak zhasne hned jak zavřeš kastlík, tady se bavíme o případu, kdy máš praklou pášku a tak ti při zavření kastlíku nevypne světlo. Abych byl přesný. 

END
No, já jsem si 100%ně jistý.Frydex píše:APiK píše:Světlo v odkládací přihrádce před spolujezdcem je napojeno na proudový ohruh 1241. Tento okruh navazuje na okruh 133, který je vyveden přes 10 A pojistku na pozici 29, ze spínací skříňky (poloha II). Tzn. po vypnutí zapalování se zhasne bez ohledu na otevření přihrádky. Takže tím to nebylo.No, nejsem si 100% jistý, ale mi to v příhrádě svítí dokud nezamknu auto... pak je potmě..

Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
Kraken: Nevím jak v Classicách ale v Géčkách do 2004 ne.
- kabrioletak
Apik ale on má calassic 2 tudíš géčko
ale jak to čtu tak to prostě někdy svítí a u některých modelů zas ne bez klíčku.U mě to také nesvítí bez klíče.

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Vycházím ze svého vozu a hlavně ze schémat pro Opel Astra G.