astra - vas nazor

Co se jinam nehodí pište sem
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: astra - vas nazor

Příspěvek od Fritol » 09 dub 2009, 17:49

zEjn píše:jestli mas pul mega tak si kup insigniu, pokud mas 100k tak kup astru ;)
nevim co cekas, ze koupis za 100k, jestli treba nejaky auto z roku 08 ? Mozna tak sparka :mrgreen:
pul Mega ? a jeste minimalne 300 tisic k tomu pridej :) ptze se pohybujou kolem 750 tis vejs.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí

Reklama

palix

Příspěvek od palix » 16 dub 2009, 06:52

Ja som kúpil Astru v r 2007 - ešte nemá 2 roky. Páči sa mi a v tom čase nebolo lepšieho auta za tie prachy. Pomerne veľké, pekné, slušné parametre... Dnes by som ho možno už nekúpil - ceny išli výrazne dole a aj iné autá išli dole v porovnaní s Astrou (keď som kupoval ja, tak rozdiely boli vysoké-astra bola najlacnejšia)... Uvažoval by som napr o Hyundai Accent, Kia Ceed, aj keď kolega povedal, že kórejske autá sú na 5 rokov, neviem prečo... S Astrou som aj tak spokojný, len ma občas štve nejaký ten pazvuk z palubnej. Ale už je to myslím vyriešené... Problém bol myslím hlavne v tom, že so tam dal rádio a tie "rámčeky", ktoré sa prichytávajú do palubnej dosky podľa mňa nie sú dokonalé. Malo to nejaké vôle, tak som to vypodložil, vymedzil tie vôle a je to super. Možno to nie je chyba auta... Na druhej strane pazvuky sú aj v iných autách, nových, jazdených...
Na záver - som spokojný - hlavne s jazdnými vlastnosťami, priestorom v aute, vzhľadom... Astra sa mi páči.
Dnes by som za tie prachy už kúpil asi aj Toyotu ;)...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

glemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od glemo » 16 dub 2009, 07:09

Nazdar.Čo sa Astry týka tak niet čo dodať.Je to odladené auto s ktorým budeš bezproblémovo jazdiť hodne dho.Čo sa týka Fobie:1,4 16V motor by som bral s niekoľkými výhradami ale medzi Astrou a FII by som šiel do Opla.Vojta píše Opel Corsa: No tak v tom prípade radšej choď do C3.Priestorovo je na tom C3 lepšie a momentálne má na slovensku Citroen skvelé ceny.Určite lepšie ako Corsa.Tak asi tak.... 8)

Pico

Příspěvek od Pico » 22 dub 2009, 18:37

Preboha len nedoporučuj francúza. Mám v Renaulte kamaráta prijímacieho technika a ten ma informoval. To už radšej Fábiu. Ostatne, je to na každom z nás. Ako píše Palix, nebyť nejakých pazvukov, tam mám perpetum :D . Dnes v dobe plastov každé auto má svoju pesničku vŕzgania a lišta pod oknom hraje aj svokrovi na Bore a na moju radosť oveľa viacej ako moja v Astre.
Astra II

glemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od glemo » 23 dub 2009, 08:16

Pico píše:Preboha len nedoporučuj francúza. Mám v Renaulte kamaráta prijímacieho technika...
Renault je kapitola sama o sebe.Peugeoty sú na tom ale aspoň podľa mojích skúseností omnoho lepšie.Veď ktorý oplista tu má najazdené cez 400tis. ako kamarát na 406 Hdi a pri pohľacde na motor mám pocit, že je nový.Žiadné presaky,žiadne pazvuky a všetko ide tak ako má.Nemal by som problém kúpiť auto v takomto stave trebárs aj s tými kilometrami.Zdar

mexxo

Příspěvek od mexxo » 23 dub 2009, 11:33

No neviem... Poznám 2 ludí, čo mali 406ku v benzíne a olutovali tú kúpu. Jeden postupne servisom zdvojnásobil cenu auta a druhému nechytala v zime. Hovoril, že si mal radšej za ty prachy kúpiť 20 škodoviek a jedna by určite chytila... :?:

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 23 dub 2009, 13:27

Už jsem to tu někde psal. Měl jsem 2 rencky a 1 pažouta a od tý doby mi francouz nesmí do garáže. Vytekl jsem do nich takových peněz, že místo těhle 3 aut bych měl snad nový BMW. Fotr má tříletýho Espace 2.2 dti za mega a čtvrt a je víc v servisu. Ve 100tis. odešel motor a oprava stála 160tis. Po ujetých 20000 upadl výfuk, od 30000 tečou ostřikovače, v 85000 se úplně rozsypala a zadřela řemenice. Takže auto zadarmo drahý.
Každopádně co člověk to názor a každý má jiné zkušenosti. Já osobně měl kadeta a teď astru a jsem s Oplem naprosto spokojenej. Zatím jediná auta, kde postupně měním jen díly opotřebené stářím a používáním.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

RomanovCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanovCZ » 23 dub 2009, 23:32

zábavné bylo to uvažování o Astře nebo Fábii :lol:
Astra má lepší jízdní vlastnosti - větší kufr - lepší základní výbavu (za stejnou cenu) - lepší doplňkovou výbavu a ještě i lépe vypadá
Náhradní díly za polovic ..... a nulovou poruchovost ( když se vyvarujete motorů 1.6 Benzín a 1.7 TDi vyrobené do 2003 )
já fakt nevím čím ty lidi přemýšlí :mrgreen:

loki

Příspěvek od loki » 24 dub 2009, 00:45

...
Naposledy upravil(a) loki dne 06 zář 2009, 00:40, celkem upraveno 1 x.

RomanovCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanovCZ » 24 dub 2009, 09:50

Ano to je pravda ale stále bylo možné koupit Astru s tím problémovým motorem ... na skladě jich asi pár měly a Astry se tak v očesaných výbavách nabízely

Odpovědět