SnowMan píše:Nějaka zkurvenazasranasvině mi šlohla antenu a čepičky z ventilků. Co s tim jako bude sakra dělat
co asi... někdo je okradl jemu a kupovat to přeci nebude
Hmmm čecháčci no..... Krást je normále
Přesně... ať je rád, že mu neukradli rovnou celé auto...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
dneska jsme se jeli projet a jelikož sme jeli po krásné silničce tak sme nasadili agresivní styl.... by jste nevěřili jak astra po 50 km dravé jízdy smrděla spáleninou
konecne mam opat vsetky pneuky rovnake....
v stredu som roztrhol na obrubniku mesiac stary plast, lebo nejaky dement vyletel do zakruty a nejak to nezvladal (holt felka 1.3 mpi). tak som mal na vyber dam celovku alebo obrubnik...no co by ste robili....
manli2 píše:dneska jsme se jeli projet a jelikož sme jeli po krásné silničce tak sme nasadili agresivní styl.... by jste nevěřili jak astra po 50 km dravé jízdy smrděla spáleninou
Njn, kdyz to nema samosvor tak si to hrabne leckde. Nebo horely i desticky
manli2 píše:dneska jsme se jeli projet a jelikož sme jeli po krásné silničce tak sme nasadili agresivní styl.... by jste nevěřili jak astra po 50 km dravé jízdy smrděla spáleninou
.... dneska mi praskla pravá h7..... stála 229kč ..... to bylo kurev a sráčů.... ten mentál němčour co astru měl předemnou astru jí tam zarval pochybnym způsobem že nešla vyndat....
Bych Ti pral to menit na 2.2DTIcku ... na jedny strane tam jentaktak strcim ruku a poslepu to vymenim, ale na druhy bych musel vymontovat nejdriv pulku motoru.
Vojta píše:jj u diesla neni ani nikam vidět jak je to všefno naplácaný, u benzína je to proti tomu lahoda
Přesně tak!!!
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak jsem dnes chtěl dodělat podsvětlení v Astře, ale v tomto vedru se mi fakt nechce... Hold si bude muset ještě chviličku počkat.
Luky píše:Se ti nedivim, v tomhle vedru se fakt neda nic delat. I to klofani do klavesnice je namahavy. Chtelo by to padla a pak nekam k vode a pivku
Ale to pivko někde v chládku ... na slunci rychle steplá a pak už není dobré ... A když už je to psaní namáhavé, tak kor zvednout flasku piva . A brčem ho pít by byla pěkná ostuda ( hlavně by ses po tom rychleji opil )