AGR / EGR
- Reklama
Re: agr
To řekli správně. Pro X16SZR není verze SW pro motor bez EGR. Řešení je funkční EGR a zaslepovací podložka.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Mam dotaz ohledne kontrolky rizeni emisi. Pred pul rokem jsem dal plnou zaslepku EGR,auto vykazovalo mnohem lepsi jezdeni,prestalo cukat a apod. Zhruba po 1500 km se mi zacala rozsvecovat kontrolka,ale auto jelo normalne. Pak zacala svitit cim dal tim casteji.S tou zaslepkou jsem najezdil asi 6t km. Pri oprave vlnovce jsem zjistil, ze mi fouka kolem KATu a mechanik rikal, ze v nem byly dve male diry a zavaril je.Od te doby najednou kontrolka nesviti a rozsvitila se mi az dnes,kdyz jsem Astruli zkousel na dalnici zhruba ve 170km/h.Pak zase zhasla. Vetsinou se vzdy rozsvecela,kdyz jsem brzdil motorem a tak a kdyz jsem pridal vetsinou zhasla,ted mi pri jizde po meste nesviti vubec.Jsem z toho trochu jelen a nevim jestli je nekde problem nebo ne?! Auto jede uplne normalne!
2 denny: Prosím Tě, pročetl jsem snad vše, fotek mám uloženo mrtě ale ne na X16SZR, proto si dovolím hloupě se zeptat: ta záslepka pro X16SZR - 91 06 319 - zřejmě nebude stejná jako na X16XEL ? Pokud by byla, odpadá problém s obkreslováním a výrobou záslepky, jinak asi nezbude nic jiného.. Díky za odpověď..
no ja mam tiez x18xe1 a egr ventil som uspesne zaslepil.ide o to aby zostal funkcny,cize otvor,v ktorom beha ihla nechas nezaslepeny.RJ si tym padom mysli ze egr pracuje spravne a preto nevyhadzuje ziadnuchybu.zaslepis len druhy otvor, ktory prepusta spaliny naspet do sania ,cize ziadny humus sa do motora naspet nedostava.tod vsjo.Vykon lepsi,spotreba nizsia.Ak mas ovsem egr ventil nefunkcny ci uz po mechanickej alebo elektrickej stranke,treba zohnat novy.skus vrakovisko:)
Uff, je to v pohodě, Lanškroun tam a zpět = 400km a průměrka 7,2. EGR v kufru.
Takže kdo ještě váhá se zaslepením ???
Takže kdo ještě váhá se zaslepením ???
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Jen taková pozn. někde jsem tady četl,že WD 40 vadí lambdě až tak,že ji může úplně odrovnat,takže to radši wédéčkem nečistěte.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
-
ta to tady pročitam a kde najdu ten navod na vičišteni???jinak RG mam tt dpojeny a je klid da se jezdit bez erg ? asi ho skusm napred vyčistit pak koupit kdyžtak novej
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
Návod není potřeba - vymontovat a očistit. Otvor s jehlou se doporučuje jen lehce prostříknout směrem zespoda, tj. aby to nenateklo dovnitř. Hlavním účelem je odstranit nánosy kolem otvoru aby jehla běhala bez problémů. Velký otvor klidně pročistit hadrem a nějakým čističem, nánosů jsem tam měl tak 2-3mm.
Hlavně bacha při montování a utahování abys nedopadl jako já (viz můj podpis, jsou tam i fotky)
Hlavně bacha při montování a utahování abys nedopadl jako já (viz můj podpis, jsou tam i fotky)