el. okna
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: el. okna
Cobain: Ja myslim, ze je hloupost je kupovat. Jen bych to rad prubnul. Mas nekdy cestu do OV nebo jeste lip do FM ???
-
- Kontaktovat uživatele:
To by si spíš měl mít cestu ty do OP
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim, ale do OP vubec nejezdim, a Cobain je takovy kseftar, ze je vice mozne ze se tady vyskytne.
Já jsem to nemyslel tak že ti to chci hned prodat,myslel jsem to tak že mám jedny ovladače navíc a že se to dá odzkoušet. Cestu do OV-FM teď nemám.
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze dneska jsem promeril ten spinac ridice a ehjle na co jsem neprisel. V haji tlacitko levych zadnich smerem dolu a pojistka. Draty samozrejme byly sprelamane taky, ale nevyresily problem uplne. Jak jsem proskratoval koncovku (simulace spinace) vse OK. Takze si pujcim spinac od Cobeina a uvidime, ale myslim, ze by to melo jiz byt OK.
-
- Kontaktovat uživatele:
Teď už u Melodiho.. předá v robotě...
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji chlapi, prubnu a dam vedet.
Edit: Tak jsemt o dneska prubnul a konecne fse jede jak ma. Diky Cobeinovi za pujceny spinac (odkupuju).
Edit: Tak jsemt o dneska prubnul a konecne fse jede jak ma. Diky Cobeinovi za pujceny spinac (odkupuju).
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze damy a panove, dneska jsem vymenil tlacitka (mikrospinace) ve svem spatnem spinaci a vse OK. Takze pokud nekdo budete chtit, tak opravim ty tlacitka (kdyz tak SZ), ale nesmi byt polamane ty plasty.
- Onisek88
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všeci potřebuju radu všude jsem to hledal tady na foru a nejak jsemnic nenasel ci nepochopil.Já mám astru 1.6 16V comford a chci si namontovat do zadu stahovačky elektricky.ale jak jsem koukal tak jsem koukal nemam tahaný elektriku na okna.myslím tím jako ve dveří není elekrtika na okna a v aute přímo.a ve předu u řidiče nemám 11pinu jak píše roman protože s auta mám vytahaný kompleet elktro svazky jak do dveří tak hlavní svazek po autě a tam u řidiče je více kablíku nma ovladaní okynek a ja mam jen přední stahování a chci i do sadu vše mám jen potřebuju poradit jak to udelat hlavním svazku jak tahnout kabely bo co já vím.prosím poradtě předem děkuji čauky
servus