Štrádo sorry, ale To je sranda.Štráda píše:Tak dnes už se mi to dopovedlo,nikdo mi tady radu nedal,ani postup,nebo schéma jsem tu ani na netu nesehnal,tak jsem to prodiskutoval s maníkem co mi jí bude dělat(už jí má na stole) a povedlo se!Je to porod,jsem zvědav,jak to půjde zpět!Při vyndání jsem koukal na ty svody,a jsou total K.O!Těsnění pod makovicí už takový chabrus,sání a klapka total zasraná od toho odfuku od kliky,co vede zpět do sání na znovu přepálení spalin(kvuly emisím) to už tam spátky nedám,ale bud vyvedu do nádobky,kterou někam přichytím,nebo jen na surovku pod auto!EGR jsem nenašel,tak ho asi namám!Ted už je to v rukou maníka,co jí udělá(laštění a lícování sacích a výfuk. kanálů,new dříky ventilů a zabroušení sedel ventilů)já si vše co mi zbylo doma očistím-odmastím,sání,klapka,motor,blok přichystám pro new těsnění atd.....!
Pár fotek pro ty,co to nikdy neviděli,dělal jsem to sám s kamarádem,doma v malé garáži a nejsem mechanik a nikdy jsem to na 16V nedělal,pouze na škodovce a favoritu(2h v poho) tady 8h a nervy v háji!
Dovolil jsem si použít Tvou fotku - červeně označen je egr...