OPLEM TAM VLAKEM ZPATKY
- Reklama
Re: OPLEM TAM VLAKEM SPATKY
Problém je ale v tom, že VP 44 nikto nechce opravovať.Robí sa len komplet repas. Ja som si s čerpadlom tiež užil svoje.26.12.2008 som šiel na lyže do Martina a v Žiline na razcestí v BA-MT auto zdochlo a ostalo stáť.To som ale už mal čerpadlo čerstvo repasované a mal som na ňom nabehané skoro presne 500km.Takže odťah domov a potom do Boshu kde mi robili repas.Problém bol v zaoxidovanom konektore"ževraj".Odvtedy mám už nabehaných 6tis.km a absolútna spokojnosť.Seru sa všetky auta takže nejaku opravu netreba brať príliž tragicky. Aj fotrov VW sa sere a pritom je to o 7 rokov mladšie auto ako moje.
m1lan: byla to Alfa, přené označní už nevím, ale nebyl to žádný vrak měla kolem 9 let
Effe: to je opravdu nešťastník! Síla.
Effe: to je opravdu nešťastník! Síla.
Samothemu ukradli kola
heh ve mě na chvíli hrklo ee já mám své na místě ..
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
OT,Opravte nekdo tu chybu v nadpisu, je to priserny!
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Vojkuvka81 píše:NE NE,TY JSI TO BYT NEMOH VAŠKU,BYLO TO VČERAsynologic píše:Dj.radim píše:Možná Syno?
Záleží, kdy to bylo???
Já byl naposled v Ostravě tak před 2 měsíci, tak doufám, že jsem to nebyl já....
To bych se musel červenat i na prdeli.
Aha aha, tak to jo.
njn Dubina 20 roků mi tam stačilo btw už sem astry na špalkách nedávejte, dneska se mi zdálo že na špalkách je ta moje a to vám takovou noční můru nepřeju!Effe píše:A kdo je tento nešťastník? Ostrava-Dubina,poblíž pošty.
Re: OPLEM TAM VLAKEM ZPATKY
Když jsem ji poprvé viděl tak byla hozená jen tak na zemi.Hnus.
Re: OPLEM TAM VLAKEM ZPATKY
Len si teraz dávaj pozor na prvých 500km.To je magická hranica.Mne to po cca 500 km ako dobre vieš prestalo ísť Verím ale, že to bola len zhoda náhod.Inak keď som to ja tam dával robi´t bola cena obdobná...