servisní manuál...
servisní manuál...
Máte někdo servisní manuál na Opel Astra G, už sem se tu díval, ale nic jsem nenašel... jestli někdo máte, tak prosím napište..
Asterka 1.8 16V sedan
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: servisní manuál...
tady si nevyberes? https://www.astra-g.cz/download.php?sekce=1
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nevyberu... to je celkem k ničemu, potřebuju servisní manuál a ne nějaké příručky...
Necituj prosím poslední příspěvek, použij tlačítko Odpovědět, citace smazána. Mike.S
Necituj prosím poslední příspěvek, použij tlačítko Odpovědět, citace smazána. Mike.S
Asterka 1.8 16V sedan
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Nene, myslím že ani knížka " Jak na to" není to co hledá, on hledá skutečně SERVISNÍ MANUÁL a ten tady asi opravdu není.
Tak na ten jsem nikde nenarazil.. Jen u Fabie/Ochcávky..
James.r: Jestli myslíš ty tištěný bible, tak mi dej vědět až na ně narazíš. To je těžce nedostatkový a na netu jsem je taky ještě neviděl. A že jsem našel skoro na vše....
END
no právě... hledam všude možně a nic... tak sem myslel, že už to tady někdo našel... kdyby jo tak dejte vědět...
Asterka 1.8 16V sedan
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Servisní manual neexistuje.Opel má program TIS a TIS 2000.
Jsou jen knihy jiných vydavatelů,které zpracovali po svém.So wirds gemacht,Heynes apod.
Jsou jen knihy jiných vydavatelů,které zpracovali po svém.So wirds gemacht,Heynes apod.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se snazil cosik najit a nic. Jak uz tady nekdo psal, tak na skodarny jde sehnat od S100 az po SuperB. Vse servisni manualy. Ale na opla jsem nasel minimum nebo jine vydavatele.
Denny: A co maj teda v oplu Ty listy v šanonech, co se v tom neustále hrabou a hledaj? To je vytištěný TIS?
END
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Většinou ten starý,co jde ještě v 98mičkách a pak už ne.Jinak používají ještě rady něco jako TTS od Bosche.U nás kluci ale jedou jen Tis.Byla snad i nějaká verse na papírech,ale to si tiskli z PC z TISu a zakládali.O servisních informacích se dozvíš vše na díly.opel.cz.Jsou tam i poplatky a podmínky.Romank určitě ví o čem mluvím,on to platí a jezdí na školení.
no a ty máš ten TIS ????
denny píše:Servisní manual neexistuje.Opel má program TIS a TIS 2000.
Asterka 1.8 16V sedan
Někde tady na fóru je odkaz na nový TIS, tak zkus pohledat.
Také jsem po koupi první astry sháněl info. Příručka "Jak na to" byla jediná běžně sehnatelná, ale jak to říci slušně - na p.d. Po delším shánění jsem si koupil z Anglie Heynese(viz denny výše). Mám dojem za 850,-Kč, jsou dvě verze benzin/diesel, je v tom Astra G a Zafira. I když mám TIS a další, tu knihu používám nejčastěji, je to prostě klasika, ve tvrdých deskách, je tam vše dokonale popsáno, doloženo fotografiemi. Jediná nevýhoda - je to anglicky, ale dá se to pochopit. Nejčastěji z toho používám schémata el. zapojení, protože jsou to opravdu jasná schémata, ne ty známé změti čar a obdélníčků s čísly. Pak ještě jeden zdroj, ruský elektronický servisní manuál Astra G(viděl jsem ho již na všechny druhy Oplů, mám dojem, že odkaz byl i zde na fóru). Nevýhodou může být ta ruština, ale jinak bych řekl, že to je obrázkový TIS.