Luky píše:Vcera jsem testnul ty Goodyeary na dalnici a teda nic moc.
Od 130 delaj docela bordel.
Navic ve 130-150km/h se mi pekne klepe volant. Pritom je pri prezuti vyvazovali. Muze to bejt tim, ze jsou novy, nebo to vyvazili blbe?
Jo, to vyvazovani bylo v lednu, pak to 3 mesice lezelo v garazi a az ted o vikendu jsem je prehazoval.
Spravne vyvazene koleso by nemalo vo vyssich rychlostiach vykazovat akekolvek chvenie ani nic neobvykle . Plati to aj pre male rychlosti. Treba ist po probleme a pripustit aj moznost, ze je vola v riadeni (zvisly cap, gulovy cap, stabilizatory etc.)...ja som v nedelu isiel na mojich (205/50/R15) 170 km/h a ziadne chvenie nebolo citit......
Zdar
Rizenim to nebude, zaclo to az po prehozeni zimnich za letni.
No ale dneska si jedu pro ty litaky, co nabizel foxy, tak to rovnou vyvazej pri prezuti v servisu.
Btw. pro Prazaky: Nevite o nakym pneuservisu, kde maj otevrino v sobotu dopoledne? Pres tejden to proste nestiham. Diks
Zimna pneu je poddajnejsia - preto nie je citit vole tak ako ked prehodis letne.
Spravne vyvazenie je zaklad uspechu To vyvazenie by mohlo pomoct.
Zdar
Luky píše:Vcera jsem testnul ty Goodyeary na dalnici a teda nic moc.
Od 130 delaj docela bordel.
Navic ve 130-150km/h se mi pekne klepe volant. Pritom je pri prezuti vyvazovali. Muze to bejt tim, ze jsou novy, nebo to vyvazili blbe?
Jo, to vyvazovani bylo v lednu, pak to 3 mesice lezelo v garazi a az ted o vikendu jsem je prehazoval.
.
Promiň ale nemůžu se udržet. Jestli máš to co jsi psal 10.4. :
Vcera jsem prezul na novy Goodyear Ultragrip, tak jsem zvedavej. Po Praze to nepoznam, ale o vikendu uvidim, jestli delaj kraval.
Je to ale jen index H, ale ty mas stejnej motor, takze V ani nepotrebujes.
tedy Godyear Ultragrip, tak jsi pěkný vůl. Ultragripy jsou zimní tak se nediv. A jestli máš opravdu letní tak nemáš Ultragripy, ale spíš Hydragripy
Zralok píše:Promiň ale nemůžu se udržet. Jestli máš to co jsi psal 10.4. :
Vcera jsem prezul na novy Goodyear Ultragrip, tak jsem zvedavej. Po Praze to nepoznam, ale o vikendu uvidim, jestli delaj kraval.
Je to ale jen index H, ale ty mas stejnej motor, takze V ani nepotrebujes.
tedy Godyear Ultragrip, tak jsi pěkný vůl. Ultragripy jsou zimní tak se nediv. A jestli máš opravdu letní tak nemáš Ultragripy, ale spíš Hydragripy
Koukam ze jsem fakt napsal peknou blbost, jsou to samozrejme Hydragrip. Holt hlava derava. Jinak po ctyrech mesicich a cca 8 tis. km se trochu sjeli a uz jsou docela tichy.
Btw. to co pisete nade mnou je jasny, Michelinky jsou nej...
já je raději užívám k ježdění,na gumování jsem již dávno zapomněl,je mně líto každých gum které někdo rád gumuje,a pak není to levná záležitost,raději na nich vážně najedu těch 55-60 tisíc,ostatně na zadku dojíždím nyní ty z předku,auto má najeto již 52 tisíc na původních pneumatikách,myslím dobrý pneumatiky,taky se s nima slušně zacházelo.
pepca píše:...ostatně na zadku dojíždím nyní ty z předku...
opravdu já myslel že vepředu se ojížděj víc
vždyt ano,ty pneu co byly v předu,již neměly tak dobrý vzorek,proto je dojíždím do ůplného sjetí v zadu,je jasný,že v předu mám lepší vzorek,asi jsi mně nepochopil. než ty z předku vyhodit,takl je v zadu doválím.