budíky INDIGLO
budíky INDIGLO
v sekci prodam jsem cetl o budikach indigo, zajimalo me zpracovani zblizka a lepsi fotky... nejake jsem nasel tak se podelim...
premyslim o nich...
premyslim o nich...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: budíky INDIGLO
jj te som chcel tiez te su pekne ale nejak stoho zislo
ja je ted videl v golfu na zivo a parada... fakt pecka...
-
- Kontaktovat uživatele:
sami teda viac lubia tie prve chcel som si ich kupit stadeto http://www.moman.pl/index.php?a=opis&k=23&id=55
lukaskpd píše:sami teda viac lubia tie prve chcel som si ich kupit stadeto http://www.moman.pl/index.php?a=opis&k=23&id=55
jj ty prvni jsou pekny.. ale docetl jsem se ze si muzes i vybrat barvu... mozna v jine barve budou pekne i ty druhe.. ale bohuzel fotky v jinejch barvach nemuzu najit.. ta modra.. je pekna ale je vsude.. zajimalo by me jestli kdyz zapojis ty budiky jestli funguje ovladani intenzity osviceni..
S re5pect tuningem nemam zrovna moc dobrý zkušenosti... V prosinci jsem měl objednaný xenony za super cenu s tim že se zaplatí záloha předem a xenony budou v lednu... Nějak se to protahovalo,komunikace nic moc samý výmluvy atd... ale nakonec skoro po 4 měsících jsem je dostal... takže asi tak...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
jojo dekuju za info... premyslel jsem ze si objednam ty budiky a pruziny... ja stejne nejak obchod na netu moc nemusim co nemam v ruce nekoupim
mel jsi asi urcite pravdu. S re5pect tuningem, psal jsem jim dotaz ohledne pruzin a tem indiglo budikum... na budiky vubec neodpovedel a na moji otazku ohledne toho jake s tech dvou druhu pruzin co maj v nabydce pasujou na me auto mi napsal at se podivam do tehnicaku a pak si objednam.. nevim ale s takovym pristupem asi toho moc neprodaj... jednoduse me odbyl... takze sve penize radsi utratim jindeHonzza píše:S re5pect tuningem nemam zrovna moc dobrý zkušenosti... V prosinci jsem měl objednaný xenony za super cenu s tim že se zaplatí záloha předem a xenony budou v lednu... Nějak se to protahovalo,komunikace nic moc samý výmluvy atd... ale nakonec skoro po 4 měsících jsem je dostal... takže asi tak...
No já tam už nic brát nebudu ale já jsem to právě nekupoval přímo na jejich stránkách ale šlo to přes tuning forum kde v inzerci měl inzerát až potom jsem zjistil že se jedná o tudle firmu... Ale to je teď jedno...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
ahoj, taky je mam v plánu pořídit, ale ty brouci maj všude jen sedmitisícový verze
Ahoj taky mam v planu si je poridit koukni na tady ty stranky http://www.moman.pl/index.php?a=opis&k=23&id=55 a kdyz si to prepocitas tak je to uplne za facku . A uvazuju aji o tom topeni to taky nemusi byt marne
-
- Kontaktovat uživatele:
ale tam k tomu niesu trafa