CDR500 - Nokia handsfree na 6230i -> nefungujici bluetooth
CDR500 - Nokia handsfree na 6230i -> nefungujici bluetooth
Ahoj, omlouvam se jestli to tu nekde je ale....
Na moji koupene Astricce mam i toto Nokia handsfree (na Nokii 6230i):
Funguje - odzkouseno .... bohuzel ja tuto Nokii nemam
Ma nekdo zkusenosti s tim ze by se "JEN" sundal ten drzak a dal se tam novejsi (na novejsi Nokie)?
Proste fungovalo by to?
Bojim se jestli to je (ten kabel co vede ven atd) kompatibilni i s novejma Nokia drzakama a telefonama. (nechci kupovat drzak a Nokia telefon zbytecne )
Na moji koupene Astricce mam i toto Nokia handsfree (na Nokii 6230i):
Funguje - odzkouseno .... bohuzel ja tuto Nokii nemam
Ma nekdo zkusenosti s tim ze by se "JEN" sundal ten drzak a dal se tam novejsi (na novejsi Nokie)?
Proste fungovalo by to?
Bojim se jestli to je (ten kabel co vede ven atd) kompatibilni i s novejma Nokia drzakama a telefonama. (nechci kupovat drzak a Nokia telefon zbytecne )
Naposledy upravil(a) Jirka B dne 20 dub 2009, 18:16, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a pokud nemas nokii tak smolik no
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak jen FYI:
Konecne jsem to zacal resit a na nokii mi rekli ze drzak vymenit nejde! Protoze ty nove drzaky maj jinou "koncovku".
Kazdopadne "vyreseno" - to "kolecko vlevo" je bluetooth a v zivote mne nenapadlo ze Nokia handsfree pujde spojit se SonyEricsson.
A slo
Takze telefon novy kupovat nemusim a funguje to
Jedina spatna vec je kdyz jsem sundal drzak na handsfree tak pod nim je palubka "derovana" (ale jen trosku )
Konecne jsem to zacal resit a na nokii mi rekli ze drzak vymenit nejde! Protoze ty nove drzaky maj jinou "koncovku".
Kazdopadne "vyreseno" - to "kolecko vlevo" je bluetooth a v zivote mne nenapadlo ze Nokia handsfree pujde spojit se SonyEricsson.
A slo
Takze telefon novy kupovat nemusim a funguje to
Jedina spatna vec je kdyz jsem sundal drzak na handsfree tak pod nim je palubka "derovana" (ale jen trosku )
Re: Nokia handsfree - zkusenosti?
Ahoj, poprosim o radu, kdyby nahodou nekdo vedel.
Bluetooth hansfree (to male kolecke) se vzdy zapne par sekund po zapnuti radia (hlasite pipnuti) a je pohoda....
-> PROBLEM: najednou nic! Zadne pipnuti = bluetooth nejde = nejde handsfree!
Nevi nekdo co s tim?
Dikes
Bluetooth hansfree (to male kolecke) se vzdy zapne par sekund po zapnuti radia (hlasite pipnuti) a je pohoda....
-> PROBLEM: najednou nic! Zadne pipnuti = bluetooth nejde = nejde handsfree!
Nevi nekdo co s tim?
Dikes
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: CDR500 - Nokia handsfree (bluetooth)
a bliká Ti aspoň ta malá kontrolka co je v tom ovládání? my toto BT máme ve firemním Roomsteru a funguje bezvadně, teda až teď, když máme služební Nokie, dřív jsme měli Benq-Siemens S68 a nebylo to ono, co používáš za telefon?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Právě že nic! Driv to normalne svitilo.... a ted mrtvo! Ani tuk!
A to jsem s tim nic nedelal
Tak si rikam jestli je kaput neco s radiem, nebo jen treba nejaka poistka (v radiu?)... proste nevim
A to jsem s tim nic nedelal
Tak si rikam jestli je kaput neco s radiem, nebo jen treba nejaka poistka (v radiu?)... proste nevim
Taky mi to poslední dobou přestalo svítit ale BT i když nesvítí tak se mobil připojí...
hmm... u mne bohuzel nic! Ani to nepipne... a bluetooth se mi mobil nepripoji protoze neni k cemu
no nejak nechapu co by to melo mit spolecneho s radiem... v tom lepsim pripade ti nekde vyskocil nejakej konektor... zacal bych tim nejjednodussim a vyndal suplik od spolujezdce, z tama je zpravidla pristupna ta zakladna handsfree nekde, nevim co mas konkretne za typ ale +/- je to vsechno stejne, koukni jestli tam nekde neni neco rozpojene nebo povolene...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jak se to BT přesně jmnuje pls?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Panove dik, pravda, jdu ven z kutlochu a zacnu tim nejjednodusim
Jmeno nevim, jen viz obrazek .... kouknu na to a dam vedet.
Jeste jednou dik!
Jmeno nevim, jen viz obrazek .... kouknu na to a dam vedet.
Jeste jednou dik!
Ahoj, tak konecne jsem se na to podival, a kabel od Bluetooth kolecka a i kabel od drzaku telefonu (ten nepouzivam) vede do "krabicky" co je za skrinkou u spolujezdce (jak je cirkulace vzduchu, filtry atd). V radiu take vsechny kabely zapojene!
kabelama to asi nebude
kabelama to asi nebude