Kontrolka žhavení
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolka žhavení
Chtěl jsem se zeptat nafťáků, jestli se jim u zapnutí zapalování rosvítí kontrolka žhavení? Já měl dnes rozebranou palubku, ale nejsou tam klasické žárovky, tedy jsou ale jen na podsvícení a na kontrolkách dálk. světel, jinak jsou tam naletované na plošňáku nějaké mikro diody, nebo co to je. A právě mě při otočení klíčku se kontrolka žhavení nerožne, tak nevím.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- Reklama
Včera si kamoš dotiahol astru G rok 2000, 1,7 Di. Išiel som sa previesť a pri štartovaní normálne žhavila asi 4 sek. Bolo mi to divné, lebo na mojej v tomto období ani len nepreblikne žhavenie. Nemôže to byť to, že ma novší sftvér RJ ?
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
naopak je to starej krám, pokud je to verze 50kw tak ta žhaví snad i v 30°C....další možnost vadný čidlo teploty motoruSršeň píše:Včera si kamoš dotiahol astru G rok 2000, 1,7 Di. Išiel som sa previesť a pri štartovaní normálne žhavila asi 4 sek. Bolo mi to divné, lebo na mojej v tomto období ani len nepreblikne žhavenie. Nemôže to byť to, že ma novší sftvér RJ ?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
To mám aj ja starý krám? Mám 2,0 Di a rok 99. Alebo je to už konštrukčne iný motor?Vojta píše:naopak je to starej krám, pokud je to verze 50kw tak ta žhaví snad i v 30°C....další možnost vadný čidlo teploty motoruSršeň píše:Včera si kamoš dotiahol astru G rok 2000, 1,7 Di. Išiel som sa previesť a pri štartovaní normálne žhavila asi 4 sek. Bolo mi to divné, lebo na mojej v tomto období ani len nepreblikne žhavenie. Nemôže to byť to, že ma novší sftvér RJ ?
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
no to je uplně jinej motor, 1.7 Di (X17DTL 50kw 8V) je 20 let starej komůrkovej motor, jel sem i s 1.7Dti (Y17DTL 55kw 16V) a výkonově zhruba stejný, akorát 1.7Dti se mi zdál hlučnější ale zase cca mezi 2000-2500ot byl trochu znát zátah turba....když astru v dieslu tak 2.0 nebo 2.2
mam takovej pocit že 1,7 dieslu (oboum verzím) by nakopala i fabia 1,2 htp 47kw
tak a teď mě asi sežerete
mam takovej pocit že 1,7 dieslu (oboum verzím) by nakopala i fabia 1,2 htp 47kw
tak a teď mě asi sežerete
spotřebu neřeš, je to prostě ostuda opla že nedokázal nikdy udělat opravdu slušnej diesel...snad už to bude lepší po společnym vývoji cdtiček s fiatem...Zigi píše:Ale fabka ti nebude zrat pod 4l/100
žhaví, ale stačí jim ta chvilka od otočení klíče k nastartování a chvíle po nastartování....Sršeň píše:To znamená, že v tomto počasí pred štartovaním žhaviče vôbec nežhavia?
Iba pod +5°C ?