Nejde nastartovat 1.7td
Nejde nastartovat 1.7td
Po skoro 10letech se mi vyskytl první problém.S astrou G 1.7 td mám najeto 110tkm,první majitel,pravidelný servis po 15tkm a v 90t měněn rozvod.Dnes to přišlo.Jel jsem v hlubším sněhu , nestihl vyšlátnout spojku a motor takzvaně udusil.Potom jsem již nenastartoval.Motor normálně točí,kontrolky se chovají normálně,žhavení zhasne a pojistky se zdají vpořádku.Chci se zeptat jestli se s tím někdo nesetkal.Zítra to budu řešit.Dík za případné rady.
- Reklama
Re: Nejde nastartovat 1.7td
Tak dík za rady ,rozvod OK
Nejhorší varianta se potvrdila Příští týden jedu s čerpadlem do Zábřeha
Čerpadlá sú všeobecný problém.Nie len Oplu.A ceny sú taktiež nie najhoršie.Známy dal za repas čerpadla na Mercedese v neautorizáku 60 takže ešte môžeme byť relatívne spokojný...Nedojed píše:Nejhorší varianta se potvrdila Příští týden jedu s čerpadlem do Zábřeha
Tak stálo to 30t výměným způsobem.To moje byl údajně šrot Akorád by mne zajímalo kde schánějí někteří nové do 20t jak jsem tu někde četl.
Napríklad vo Frýdku v Boshi.Moje stálo 21 ale ja mám VP44 a o cenách čerpadiel pre 1,7Dtl nemám prehľad.Nedojed píše:Tak stálo to 30t výměným způsobem.To moje byl údajně šrot Akorád by mne zajímalo kde schánějí někteří nové do 20t jak jsem tu někde četl.
kdyby jsem měl dát do svého auta díl za 30t korunek, tak to asi nechám na ND a prdím na to. To auto už tu cenu nemá, resp. by se zdvojnásobila v téhle době. Nebo se pletu?
Necituj poslední příspěvek, použij tlačítko Odpovědět. Citace smazána. Mike.S
Víc kW je víc kW, to neokecáš ....
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 2064#82064
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 2064#82064
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jenže bez čerpadla si ho můžeš postavit na zahradu,udělat z něj psovi boudu,vše vyfotit a tím dokladovat jiné využití a teprve potom ti ho odhlásí/když ještě dobře úředníka namažeš/ nebo ho dát těm vydřiduchům k ekologické likvidaci zdarma,aby ti ho odhlásili nebo nejezdit a platit povinné dál.Gut vyhlídky
-
- Kontaktovat uživatele:
taky mam rovnkay problem ale uz bude asi vyrieseny
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Ty už řešíš docela dlouho ne?Co s tím máš?Renovaci čerpadla VP30 mi dělají do 3dnů za 21385,-Kč vč DPH záruky a výpisu ze stolice.
A kdepak?
Edit: Necituj poslední příspěvek, klikni na odpovědět!! citace smazána. Trdlo
Edit: Necituj poslední příspěvek, klikni na odpovědět!! citace smazána. Trdlo
Pro mě má asi větší cenu.Vím co mám.V r.99 jsem za něj dal 450tkč a jinak mu nic neni Třeba si za to můžu sámMáslo píše:kdyby jsem měl dát do svého auta díl za 30t korunek, tak to asi nechám na ND a prdím na to. To auto už tu cenu nemá, resp. by se zdvojnásobila v téhle době. Nebo se pletu?