svíčky
Tak dneska jsem si byl koupit novy svicky. Koupil jsem si BOSCH Super 4 - dokonce se ctyrma ocaskama a zitra to snad vyjde a hodim je na karu, tak jsem zvedav, jestli poznam rozdil! Uz se tesim!
Cestou jsem se hned zastavil pro novy kotouce a desticky, takze ted bych mel i lepe brzdit! Davam to vsechno do kupy a docela dost to stoji! Ale hlavne, ze to bude vse v poradku a parade!
Cestou jsem se hned zastavil pro novy kotouce a desticky, takze ted bych mel i lepe brzdit! Davam to vsechno do kupy a docela dost to stoji! Ale hlavne, ze to bude vse v poradku a parade!
- Reklama
Nene, originaly nemam. Koupil jsem si ATE brzdovy koutouce a oblozeni. Kupoval jsem si to ale jen pro predek, protoze vzadu mam jeste bubnace! Cena me vysla neco kolem 4 500,- dohromady...Zigi píše:Na kolik te vysly ty kotouce a desticky?KaPi píše:Tak dneska jsem si byl koupit novy svicky. Koupil jsem si BOSCH Super 4 - dokonce se ctyrma ocaskama a zitra to snad vyjde a hodim je na karu, tak jsem zvedav, jestli poznam rozdil! Uz se tesim!
Mas to origo?
výměna předních brzdových destiček pro astru G 1820 Kč (v opel servisu), cena sady originálních destiček a předních kotoučů na moji astru je 4034,- v oplu bez slevyZigi píše:Tak to je dobra cena,ne?
Jsem se dival ze v Oplu ti vymenej jen predni desticky za 3500Kc.
Ja mam sice 4x kotouc,ale bral bych to jen dopredu a vzadu nechal originaly.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
já dával,tedy kupoval u opla opět origoš svíčky které mají životnost 60 000 km,Bosch,jedna stála 142KČ.Zigi píše:Chlapi pisu svuj dotaz sem,bo uz je tech temat moc a cert aby se v tom vyznal!
Tedka o vikendu jsem mel celkem problem,pri studenem motoru je to v poho,ale jak ho zaheju,vypnu a chci znovu nastratovat,tak to nechce chytnout a neudrzi volnobez,je to jak u feliny,proste musim pridat plyn,aby se chytnul,ale ihned zdecha,nevite cim to bude?
Chci vymenit svicky,bo ty origo uz maj pres 50t km,poradite jake?
Dale asi by to chtelo i palivovej filtr,ze?
Nebo to bude necim jinym?
tak jazýčky mají dva,jinak v oplu ti je prodají přímo na tvůj motor,jsou v krabičce Bosch,a je tam napsaný opel,popsat ti je můžu až večír,to se juknu v garáži,ale jestli máš knihu jak na to,tak jsou tam napsaný,označení,vše tam je,každopádně ti to sem večír hodím.Zigi píše:No prave ze tam mam taky origo na tech 60t km a proto uz shanim vymenu bo do 60t km uz mi toho moc nechybi!pepca píše: já dával,tedy kupoval u opla opět origoš svíčky které mají životnost 60 000 km,Bosch,jedna stála 142KČ.
A kdyz si je tam kupoval,jsou 1 nebo 3 jazyckove?
A muzes mi prosim te napsat presnej typ?