první bodíky
- Reklama
No dneska jsem jel za felicií a na křižovatce stáli policajti.... samozřejmě že tam byli lidé před přechodem, tak ten v felicii to zašlápnul, aby je pustil a já kdybych neměl Opela s 4 kotoučovými brzdami, tak jsem zkončil v něm... jstě meli vidět, jak jsem ho vytroubil .
Fakt někteří řidiči to s tou opatrností přehání....
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
to se mas vazne cim chlubit... se divim, ze ti ty policajti nedosli vysvetlit, jak se mas chovat v mestskym provozu.SyncMaster píše:No dneska jsem jel za felicií a na křižovatce stáli policajti.... samozřejmě že tam byli lidé před přechodem, tak ten v felicii to zašlápnul, aby je pustil a já kdybych neměl Opela s 4 kotoučovými brzdami, tak jsem zkončil v něm... jstě meli vidět, jak jsem ho vytroubil .
Opel Astra Coupe Turbo
No ale neberte mě za pitomce... Tu okolnost vám trochu vysvětlím.
Odstupovou vzdálenost jsem po pravdě velkou neměl ( to se přiznávám, že jsem zanedbal ). Necelých 100m před křižovatkou stálo zaparkované auto, které jsem musel tedy objet a jelikož v protisměru nic nejelo, tak jsem neměl potřebu jet 30km/h, když je tam povoleno 50km/h ( jel jsem kolem 40km/h )... felicie také nepřibržďovala, tak jsem nic neočekával... normálně jsem i objížděl jako každé jiné a při zařazování zpět do pruhu jsem se podíval do zrcátka. Jenže stala se nahoda, že když jsem se koukal do zrcátka, tak v tu chvíli ten v felicii dupnul na brzdy.... Kdyby mu nezačali pískat kola zablokováním, tak jsem si toho ani nevšimnul a zkončil v něm...
Prostě vám jen chci říci, že od té doby, co je bodový systém, tak někteří řidiči jezdí opravdu předpisově. Ještě v dubnu když jsem se například blížil k přechodu a někdo byl kousek za mnou a věděl jsem, že bych musel na brzdy šlápnout mnohem více, tak jsem radši jel dál... No a dnes to byla podobná situace a jelikož i on musel dupnout na brzdy, tak dál nejel a radši pustil chodce, no.
Ale Opel má dobré brzdy, tak jsem kola zablokovat nemusel...
Odstupovou vzdálenost jsem po pravdě velkou neměl ( to se přiznávám, že jsem zanedbal ). Necelých 100m před křižovatkou stálo zaparkované auto, které jsem musel tedy objet a jelikož v protisměru nic nejelo, tak jsem neměl potřebu jet 30km/h, když je tam povoleno 50km/h ( jel jsem kolem 40km/h )... felicie také nepřibržďovala, tak jsem nic neočekával... normálně jsem i objížděl jako každé jiné a při zařazování zpět do pruhu jsem se podíval do zrcátka. Jenže stala se nahoda, že když jsem se koukal do zrcátka, tak v tu chvíli ten v felicii dupnul na brzdy.... Kdyby mu nezačali pískat kola zablokováním, tak jsem si toho ani nevšimnul a zkončil v něm...
Prostě vám jen chci říci, že od té doby, co je bodový systém, tak někteří řidiči jezdí opravdu předpisově. Ještě v dubnu když jsem se například blížil k přechodu a někdo byl kousek za mnou a věděl jsem, že bych musel na brzdy šlápnout mnohem více, tak jsem radši jel dál... No a dnes to byla podobná situace a jelikož i on musel dupnout na brzdy, tak dál nejel a radši pustil chodce, no.
Ale Opel má dobré brzdy, tak jsem kola zablokovat nemusel...
NO máš pravdu no... dneska mám stejně den blbec, takze to byla stejne z vetsi casti moje chyba.... uz to nebudeme rozebirat
PS: Ted si tak vzpomínám, že na tom kousku silnice, co jsem jel, byla znacka zakaz stani.... zajimave, ze to policii nevadilo
PS: Ted si tak vzpomínám, že na tom kousku silnice, co jsem jel, byla znacka zakaz stani.... zajimave, ze to policii nevadilo
Byla tam jen cedule zákaz STÁNÍ. Ale to už je stejně jedno... Naštěstí se žádná havárka nestala a to je to hlavní,ne?Luky píše:Pokavad tam nebyla cedule zakaz zastaveni, ale jen stani, tak tam nejakou minutku stat muze.
Dyt jo, ja to psal jen pro ty, co to nevedi a nechali by se zbytecne buzerovat od flojdu. Proste pro priste... Modra cedule s cervenym okrajem jednou preskrtla - pohoda, na chvili tam muzu zastavit; dvakrat preskrtla - radsi ne-e, odtah je drahej.SyncMaster píše:Byla tam jen cedule zákaz STÁNÍ. Ale to už je stejně jedno... Naštěstí se žádná havárka nestala a to je to hlavní,ne?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Jo v pohodě... já to nemyslel jako narážku... jen jsem to napsal tak, aby to bylo poradne videtLuky píše:Dyt jo, ja to psal jen pro ty, co to nevedi a nechali by se zbytecne buzerovat od flojdu. Proste pro priste... Modra cedule s cervenym okrajem jednou preskrtla - pohoda, na chvili tam muzu zastavit; dvakrat preskrtla - radsi ne-e, odtah je drahej.SyncMaster píše:Byla tam jen cedule zákaz STÁNÍ. Ale to už je stejně jedno... Naštěstí se žádná havárka nestala a to je to hlavní,ne?
-
- Kontaktovat uživatele: