Spotreba dyzlu 1.7, 2.0, 2.2
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Poradek musi byt !!! Jinak zavladne anarchie jak na nasich silnicich pred 1.7.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Já jsem dnes po natankování spočítal spotřebu 4,6l, jel jsem normálně podle zákona po okrskách v dost členitém terénu. Nevím jak vám ale mě ukazal palubní počítač jen 4,1l. Dotankoval jsem 49.2l a palubní pc ukazoval jen 43,6l což je o 5,6litru méně než je skutečnost. To je více jak 10%. Jak ukazuje Pal.PC Vám oproti skutečné spotřebě?
Opel Astra Caravan 2.0 DI
no nevim mě to ukazuje normálně ale 4,6l/100km je spíš scifi hodnota, dkyž pojedeš neustále tak kolem 90km/h bez nějakýho velkýho zastavování, tudle spotřebu mívám třeba když jedu do polska kde se dá jet tak kolem kila a to ještě když neni potřeba klima...mě ted v letě ukazuje pc kolem 6 a to jezdim 80% ve městě a s klimou
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No jestli jezdis po meste za 6, tak mimo mesto s lehkou nohou se mozna pod 5 dostane. Jezdival sem Cliem dci a po meste tak 5.5 mimo 4. No a k tomu pocitaci - mnozstvi vyjeteho paliva muze ukazovat blbe z mnoha duvodu, z moji zkusenosti je to celkem casty (10 procent je jeste dobry). Ono se celkem blbe meri kolik toho protece.
no to mimo město mam 5 litrů ale určitě ne celkovej průměr pod 5...AstraDTI píše:No jestli jezdis po meste za 6, tak mimo mesto s lehkou nohou se mozna pod 5 dostane. Jezdival sem Cliem dci a po meste tak 5.5 mimo 4. No a k tomu pocitaci - mnozstvi vyjeteho paliva muze ukazovat blbe z mnoha duvodu, z moji zkusenosti je to celkem casty (10 procent je jeste dobry). Ono se celkem blbe meri kolik toho protece.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No vidíš, a já jel 1. most plzeň a spátky a pak 2. most plzeň lipno a spátky přez Linz a Passau celkem 1068 km z toho tu druhou cestu s klimou, dva lidi a nějaký ty bágli asi 800km, před cestama natankovaná plná nádrž a po cestách se do nádrže vešlo 49,19litru. Jel jsem s lehkou nohou, plyn max do půlky a kde se dalo tak až 100vkou ale na šumavě se to moc nedá, je to samá zatáčka, průměr mi pc ukázal 53km/h.Před týdnem jsem zkoušel jet z plzně do mostu na co nejmenší spotřebu a pc mi ukázal dokonce 3,5l/100km ale zdá se mi že PC kecá alespoň o 0,5l/100km, a to mě docela štve, chci mít správné hodnoty. Tomu co tam dali v servise moc nevěřím, budíky my taky nedokázali dát dohromady a tvrdili že jesou špatné a nakonec jsem sehnal na netu obsah eeprom budíků co je na diesel a nahrál ho tam a teploměr a stav paliva začal ukazovat. Opravdu vám to všem ukazuje přesně???
Opel Astra Caravan 2.0 DI