Denní svícení
Re: Denní svícení
Tak to je trošku moc! Skúsim sa dohodnúť na poštovú poukážku, keby to išlo
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
- Reklama
kukajz, mna to stalo 16€ modul a 3,5€ postovne. platil som prevodom. poplatky od noveho roka su take ako kedy si posielal peniaze po SK. len problem je s postou. mozno len u mna. dotycny pan mi to poslal uz viac ako pred 2 tyzdnami a zatial nic. pisal som mu, takze sa na to pozrie. zasielka sa da vystopovat, ze kde sa nachadza. s postou to ide dole vodou. vyzera byt seriozny pan, ziaden ...... ved sme ludia.
Astra G, r. v. 1998, 1,6 16V, tmavomodra metla, nalietane zatial 195 tisic
Diagnostika OP-COM, KE-okolie, Tatranska Lomnica
Diagnostika OP-COM, KE-okolie, Tatranska Lomnica
V pondelok sa pojdem opýtať do banky aj na poštu. Uvidím
OP-COM
OP-COM
kukajz: Máš SZ - psal jsem ji dříve, než jsem to četl tady
BTW: poplatek u nás k vám je 250 CZK . Ale pokud vám to pomůže, tak se dá tento poplatek obejít běžným převodem mezi ČSOB CZ a ČSOB SK > 6 Kč
BTW: poplatek u nás k vám je 250 CZK . Ale pokud vám to pomůže, tak se dá tento poplatek obejít běžným převodem mezi ČSOB CZ a ČSOB SK > 6 Kč
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Díky APiKu, tak po zistení poplatkov objednávam.
OP-COM
OP-COM
Ja som posielal penazie do CZ a tiez to nemalo stat viac ako 10SK a zrazu ze -200 tak pozeram nato a ze poplatok za prevod.Bolo to po novom roku
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Šťastný to človek, máš to tam, tak keď nacvakneš relé nech bez problémov slúžikukajz píše:Tak som to dnes pozeral. Najprv som pozeral poistkovú skrinku. A sranda, na poistke 32 mám už aj poistku 10A Dal som dolu celý vypínač a celý ten krám s ofukom okna a našiel som ten konektor Bol pekne priviazaný a zaizolovaný. Tak a teraz si musím zistiť aké su poplatky s prevodom peňazí z účtu na účet do ČR a objednávam...
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99
Mám Astru G Caravan 1.7 DTi, r.v. 2001 a tiež nemám kontakty pre poistku na pozícii č. 32.
Máte ich niekto na Dieselovej Astre?
Máte ich niekto na Dieselovej Astre?
Astra G Caravan, 1.7 DTi (55kW), 2001
to dudus83: Tak ako, už si to dostal?
OP-COM
OP-COM
ja som dnes uspesne namontoval toto http://www.opelastra.cz/technika/automaticka_svetla/
je to planovane na astru F, ale funguje to
je to planovane na astru F, ale funguje to
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Tááák a už svietim aj ja Dnes mi to prišlo, hneď som to išiel namontovať. 10min roboty a už to fachčí. Je to super vec
OP-COM
OP-COM
Taky mám Astru dovezenou z Itálie, hrábnul jsem zespodu od pedálů a konektor tam je. Do pojistkovky jsem se samozřejmě nepodíval , ale snad je to OK.APiK píše:Já mám taky Astru od Talošů, a konektor tam byl.MAX - CZ píše:Protože mam Záfu od Talošů, tak tam nemam přípravu pro ten modul, ani zapojení do pojistkovky,
Relátko jsem objednal od toho Tomáše Pance jak tady byl na něj kontakt, domluva v pohodě, cena 455,-Kč s poštovným při platbě převodem (akorát jsem mu v 1. mailu drze tykal, zatímco odpověď byla vykáním, tak jsem se v dalším mailu už polepšil )
Tak to hlt máte větší štěstí než já. nemam ani konektor, ani napojení v pojiskovce. A prřitom je to Elegance. Tak nevim, jak to tam dávali. Asi podle nálady nebo co. Asi to budu muset pořešit diodama, ale na to teď nejsou hrachy. Prostě "výhledově".
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Ha, stále jsem se neohnul do pojistkovky.. Každopádně teď jsem dostal email, že modul/relé byl(o) odeslán (o), super spolupráce. Jdu do auta ))))))
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Miguello: teď už jenom aby tam ten konektor byl, aby jsi nedopadl jako MAX-CZ, modul měl doma a konektor nikde ten je teď u mně v autí a slouží bezvadně, škoda Maxi, že ti to nevyšlo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........