POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
- Reklama
Re: OT-OT-OT-OT a ještě jednou OT
ouuuuky
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozebrani svetel....
frenkiecz píše:Jak dlouho a na kolik to pečeš?A roslinný nebo sádlo?lukaskpd píše:alebo to dat do truby jak nemcur
ee foliu na pecenie nech pusti samo stavu
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
a polívat pivkem a potírat omastkem perutí a posipat kořením,pak už jen do toho píchat jehlou,zda to už je,či ne
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Kontaktovat uživatele:
no minimalne ciernym pivom nech to ma taku nasladlu chut a skorenim uplna balada AE na astracky sposob
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 67#p212267
Fotky dost zkreslují, ve skutečnosti budou průhlednější ( alespoň ze zkušeností s těmi světlomety, co mám já na Astře a s pár dalším ) A hlavně když bude skrz ně vidět, že svítí ( blikají ) ty části, které mají ne?
Fotky dost zkreslují, ve skutečnosti budou průhlednější ( alespoň ze zkušeností s těmi světlomety, co mám já na Astře a s pár dalším ) A hlavně když bude skrz ně vidět, že svítí ( blikají ) ty části, které mají ne?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
jj budou ve skutečnosti průhlednější, hlavně nekupujte Irmschery, přes ty nejde nic vidět. Irmschery nebrat
Zbytečně tím plníš stránku a když to někdo čte postupně, tak tvůj příspěvek dává stejný smysl, jako když v něm ten předchozí odcituješ.
END
Oki nabudúce bez.
Ešte jedna otázka ?? Ho*no je hrubý výraz ? Čo čítam, používajú sa tu aj hrubšie slová a aj od moderátorov.
Ďakujem vopred, dobrúúú
Ešte jedna otázka ?? Ho*no je hrubý výraz ? Čo čítam, používajú sa tu aj hrubšie slová a aj od moderátorov.
Ďakujem vopred, dobrúúú
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To máš jedno, když ne ty, moderátoři ti to vyhvězdičkujou!
Nebijte mně!!!
Nebijte mně!!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
m1lan píše:Prečo nemám citovať posledný príspevok ???
Ešte malá rada. Keď citujete do nového riadku, príspevok je tiež dlhší o jeden prázdny riadok navyše.(všimni tu)Trdlo píše:Zbytečně tím plníš stránku a když to někdo čte postupně, tak tvůj příspěvek dává stejný smysl, jako když v něm ten předchozí odcituješ.
Ale keď citujete v rovnakom riadku, vaša odpoveď začne hneď v nasledujúcom riadku a zase máme menej rolovaniaTrdlo píše:Zbytečně tím plníš stránku a když to někdo čte postupně, tak tvůj příspěvek dává stejný smysl, jako když v něm ten předchozí odcituješ.
M1lan: každýmu to samozřejmě občas uteče, a není v našich silách to všude hned hvězdičkovat, občas to i přehlédneme, jsme lidi, ne stroje.
Mexxo: Vidíš jak jsi všímavej. Jj, to vím. Ale nedráždí mně to tak, jako když čtu příspěvek, a vzápětí to samý v citaci a odpověď a vzápětí znova v citaci to samý a zase odpověď...
Mexxo: Vidíš jak jsi všímavej. Jj, to vím. Ale nedráždí mně to tak, jako když čtu příspěvek, a vzápětí to samý v citaci a odpověď a vzápětí znova v citaci to samý a zase odpověď...
END
Ja viem, veď to neni nič strašné. Akurát si to človek všimne keď niekto cituje niekoho, kto citoval niekoho, kto citoval niekoho, kto citoval niekoho iného. To sú v jednom príspevku hneď 4 riadky navyše
Ok, diky za odpoveďTrdlo píše:M1lan: každýmu to samozřejmě občas uteče, a není v našich silách to všude hned hvězdičkovat, občas to i přehlédneme, jsme lidi, ne stroje.