Vojta píše:no ale chtěj prachy předem, lepší je nejlevnejsipneu.cz a tam když jsou dražší než jinde tak slevněj na tu cenu (a někdy i níž)....když já kupoval gumy tak v pneushop stály 2500, nejlevnejsipneu 2600 tak sem tam napsal a zlevnili na 2400
Hmm, tak to je v pohodě. Aspoň vím kde si příště budu kupovat pneu.
Taky jsem bral z Pneushopu. Platba je sice predem, ale je to dost levny a z Hannoveru tu byly za ctyri dny.
Nekdo tu rikal, ze Goodyeary se delaj na Slovensku, ja mam ale francouzsky.
Pokukuju po těchto gumách. Mají skvělý desing a v testu rozměru 205-55 R16 se umístily na první příčce. Až se mi povede do velkého techničáku napsat R16 hned si je koupim i s pořádnejma kolama. Prví pokus o umístění odkazu nevyšel tak posílam nový: http://www.elektrony.cz/?&volba=Pneu&dr ... &id=261621
Naposledy upravil(a) Milhi dne 14 črc 2006, 12:23, celkem upraveno 1 x.
Zigi píše:Dezen fakt peknej a Bridgestonky budou urco kvalitni,ale rozmer 205/55/16 neni pro Astru G schvalen,musel by sis nechat preprogramovat kilometrovnik
Přeprogramovat kilometrovník....to zní dost strašidelně...fakt to nepujde? V pondělí to půjde zkusit na úřad
Koupil bych ale nechci koupit něco co moc stojí a ve skutečnosti ta guma má stejné vlastnosti jako guma za polovíční cenu...nemáte odkaz na test tohoto rozměru?
To s tím přeprogramováním kolimetrovníku by se muselo dělat u každého rozměru co je jiný než má být .... logicky V techničáku mam R14 a stejně jezdím na R15..už jsem to tak dostal