Moj crashtest Astra G hatchback vs VW Passat B3 Combi
- Princ William
no já myslim že bez debaty dneska auto kupovat (teda když se budu bavit o astře g) jen se 4 air....možná bych skoro pošilhával i po hlavovejch....sice jich moc neni co je má ale bezpečnost je fakt na 1. místě a nikdy nevíš kde o co to rozšleháš.... a pak budeš za každej bágl rád
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
jistej si nejsem ale v TISu se píše že je jenom v coupe 2.0TJocker píše:Vojta, ses si jistej tím že se to dávalo jenom do coupe turbo?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Re: Moj crashtest Astra G hatchback vs VW Passat B3 Combi
zdravim vsechny, mam podobny problem ale s Vectrou B. Cetl jsem od Cidly, ze u nás máme burzu a tam pojišťovny zaručujou odkup vraku za tu cenu co ti odečtou!! mohl by mi nekdo poslat odkaz kde bych se o tom dezvedel vice? nebo co mam udelat abych se na tu burzu dostal a za tu cenu auto prodal.... dekuji moc mi to pomuze.
Re: Moj crashtest Astra G hatchback vs VW Passat B3 Combi
Tak cele to trvalo tri mesiace, z toho posledny mesiac som uz pravidelne vyvolaval na poistovnu Wustenrot, kde ma stale jedna pani z BA odpalkovavala, ze nema ziadne podklady z policie o vinnikovi nehody, skuskach na alkohol a podobne dristy. Na dopravnom inspektorate pritom tvrdili, ze maju okamzity online pristup k spisovemu materialu v elektronickej podobe.Trvalo to tak 2 mesiace, potom to uz nejak vypocitali ale to zasa pan riaditel, ktory ma na starosti skodove udalosti vo Wustenrote mal toho zrovna strasne vela na praci a nie a nie si za dva tyzdne najst cas na schvalenie mojho poistneho plnenia. Ok mate to schvale posielam peniaze, kde su volam po tyzdni? oops nastala chybicka na financnom,Trvalo dalsi tyzden pokial skutocne dosli.
Vobec nemam sajn co na kolko ta Wustenrot ocenila, nemal som nakoniec vobec rozpisane, takze ani neviem co vlastne mam akoze podla nich dobre. No hold asi mal ten obhliadac rontgenovo laserove oci.
Ak sa niekto z vas dostane do podobnej situacie, treba davat hlavne pozor na toho kto robi obhliadku a co tam pise do protokolu, nikam sa neponahlat, vsetko si poriadne precitat!
Vobec nemam sajn co na kolko ta Wustenrot ocenila, nemal som nakoniec vobec rozpisane, takze ani neviem co vlastne mam akoze podla nich dobre. No hold asi mal ten obhliadac rontgenovo laserove oci.
Ak sa niekto z vas dostane do podobnej situacie, treba davat hlavne pozor na toho kto robi obhliadku a co tam pise do protokolu, nikam sa neponahlat, vsetko si poriadne precitat!
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 8xABG, ABS, ESP (HBA, HSA, TSA, DDS, PEPS), PDC, Day Light v5, Fog Lights, BC, CD70NAVI + CID
Ex Astra G Comfort 1999-2008 R.I.P, 1.7 TD (X17DTL), 2XABG, ABS, Fog Lights
My Crashtest Astra G hatchback vs VW Passat B3 Combi
Re:
Tak uvazujem, ze vymenim svoju staru za novsiu Astru HAstra - R@SAG píše: Mám na tebe dotaz, to této skušenosti, koupíš si opět Astru G .
Rozmyslam nad jazdenkou 1.7 74kw. Co na nu poviete? Este som trochu zmeteny z vybav, tak si to musim nastudovat.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 8xABG, ABS, ESP (HBA, HSA, TSA, DDS, PEPS), PDC, Day Light v5, Fog Lights, BC, CD70NAVI + CID
Ex Astra G Comfort 1999-2008 R.I.P, 1.7 TD (X17DTL), 2XABG, ABS, Fog Lights
My Crashtest Astra G hatchback vs VW Passat B3 Combi