klikni znova....určitě ti to už půjdenew-name píše:na co je tam to klik? nějak nejde
Před aprílovej sraz na Vysočině - 28.03.2009
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: Před aprílovej sraz na Vysočině
- Reklama
HH ta poslední fotka je THE BEST
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
tak chlapci a děvčata.............sraz parádní. zase jsem poznal nové členy a musím uznat fakt super parta se tam sešla.
díky moc za dárek od new-name ale je fakt že nejvíc si ho užil APiK a Trdlo.
jinak chci tímto opět poděkovat hrozně moc APiKovi, Trdlovi a nejvíc dennymu. Bez těchto tří lidí si nedokážu představit existenci v klubu. bez jejich pomoci dnes bych byl totálně v pr.... moc a moc díky chlapi máte to u mě. pokud jsem na něco zapomněl tak se všem omlouvám ale takové zakončení dne jsem fakt neměl v plánu.
díky moc za dárek od new-name ale je fakt že nejvíc si ho užil APiK a Trdlo.
jinak chci tímto opět poděkovat hrozně moc APiKovi, Trdlovi a nejvíc dennymu. Bez těchto tří lidí si nedokážu představit existenci v klubu. bez jejich pomoci dnes bych byl totálně v pr.... moc a moc díky chlapi máte to u mě. pokud jsem na něco zapomněl tak se všem omlouvám ale takové zakončení dne jsem fakt neměl v plánu.
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
-
- Kontaktovat uživatele:
a já myslel že bez těchto lidí si nedokážeš představit zamčené autoPaul píše: jinak chci tímto opět poděkovat hrozně moc APiKovi, Trdlovi a nejvíc dennymu. Bez těchto tří lidí si nedokážu představit existenci v klubu.
Paule pohoda, sice jsem dorazil domů v deset a nemluví se mnou ani víko od koše, ale tak zase minisrázek Pardubice a pak Denny nebyl špatnej.
Jen musíme ještě přesvědčit infarťáka, že za to fakt nemohl.
Jen musíme ještě přesvědčit infarťáka, že za to fakt nemohl.
END
no však já jsem na Tebe myslel jestli jsi dorazil v pořádku domů. A doma řekni že za to můžu já aže se hrozně omlouvám
V poho, žádnej stres. Dojel jsem v pořádku, sice mi přijde domů fotka, no ale tak stane se, no...
END
si děláš pr..l ??? to jsou paparazzi i u Liberce? to jsou smradi.
Nn, v Radvánovicích u Turnova je pevnej radar.... vím o něm bl*ec,... přesto si mě dvakrát blejsknul... No měl jsem tam cca 67 tak uvidíme....
END
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
až ti to příjde tak to hoď na osobu blízkouTrdlo píše:Nn, v Radvánovicích u Turnova je pevnej radar.... vím o něm bl*ec,... přesto si mě dvakrát blejsknul... No měl jsem tam cca 67 tak uvidíme....
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
už je APiKu pošli mi prosím ty skupiny a montáž aut ještě v plným na mejla
Fotodokumentace od APiKa: Klikni na fotku.
Sraz super. Lidi super. Počasí spokojen .
Mé díky: všem co přijeli, Trdlovi za diag a "porochňání" plastů tam kam patřej , Paulovi za perníček , loketku a pochopení (vždyť Ty víš ), dennymu za držák a za vizuelní kontrolu motoru okem odborníka, newnamovi za dým v autě (už je pryč) a za zápůjčku stativu, rychlemuradimovi za samolepku,..... sakra na koho jsem já hlava dubová ještě zapomněl?
Sraz super. Lidi super. Počasí spokojen .
Mé díky: všem co přijeli, Trdlovi za diag a "porochňání" plastů tam kam patřej , Paulovi za perníček , loketku a pochopení (vždyť Ty víš ), dennymu za držák a za vizuelní kontrolu motoru okem odborníka, newnamovi za dým v autě (už je pryč) a za zápůjčku stativu, rychlemuradimovi za samolepku,..... sakra na koho jsem já hlava dubová ještě zapomněl?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
máš to v mailu...new-name píše:už je APiKu pošli mi prosím ty skupiny a montáž aut ještě v plným na mejla
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Fotka skupiny v plný velikosti ne to nejsme mrtví ani nespíme, jen se APiK chtěl fotit proti sluníčku