Před aprílovej sraz na Vysočině - 28.03.2009
Re: Před aprílovej sraz na Vysočině
no bože.. to mám taky zahnojený... alespon nejsou vidět nedostatky
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
má pravdu předsedo: až toho bude moc tak se to oloupe samo
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Zdravím všechny,tak taky budu zítra v práci ach jo.když se mě podaří utéct dřív tak přijedu ale moc tomu nevěřím tak se tam bavte pěkně a zase někdy na nějakém srazíku
Opel Astra Sedan 1.6 16V Z16XE
člověk zanedbá rodinu a vy si budete chodit po práci?
dobře tak já zdrhnu z rachoty a pak mě daj padáka a vy mě budete posílat penízky na nájem,jídlo,atd......to bude parádamanli2 píše:člověk zanedbá rodinu a vy si budete chodit po práci?
Opel Astra Sedan 1.6 16V Z16XE
ňamko, to nemyslíš vážně, jestli to má znamenat že nepřijedeš....
Jinak až dovalí blátivá koule, občas z toho prosvítá i bílá a rez, tak to jsem přijel já se svou plečkou. To jen aby jste mne poznali.
Jinak až dovalí blátivá koule, občas z toho prosvítá i bílá a rez, tak to jsem přijel já se svou plečkou. To jen aby jste mne poznali.
END
Ňamka jen fóruje na fóru. On přijede. Trdlo kecá, on stejně vyměkne a zajede to umejt. Určitě přijede s lešťenkou .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Právě jsem to počítal. Na tom parkovišti je 21 vyhrazených míst pro osobní automobily. Minimálně dalších 11 si s přehledem uděláme, když bude potřeba.
Tak já vyrážím. Když pojedu průměrnou rychlostí 15 km za hodinu, tak tam budu snad včas.
21... akorát je sobota a je hezky.... takže tam budou turisti žrát... já ne... já jdu blít
Mi ani nehne. Tady leje, tak se to z nejhoršího opláchne cestou.APiK píše:Ňamka jen fóruje na fóru. On přijede. Trdlo kecá, on stejně vyměkne a zajede to umejt. Určitě přijede s lešťenkou .
END
-
- Kontaktovat uživatele:
až na vítr dobrý počasí lidi ste super
k čemu bych se poohlídl za srazem?
APi díky za modul šikovná věc, zase jednou dobře investovaný peníze
Denny díky za diagnostiku a s tím olejem se asi obrátim na Romana, je to přijatelnější, spojim to s něčím v Brně
Capone díky za to
Paule, no pochcat se u tvejch hlášek málo dárek nic moc, ale APiK a trdlo z toho asi měli víc jak ty ještě chvilku to v autě ucejtí
Jinak díky všem že ste dojeli a snad se naše ždírcování stane tradicí párkrát do roka
PS: čekám záplavu fotek já byl línej vyndat i foťák
k čemu bych se poohlídl za srazem?
APi díky za modul šikovná věc, zase jednou dobře investovaný peníze
Denny díky za diagnostiku a s tím olejem se asi obrátim na Romana, je to přijatelnější, spojim to s něčím v Brně
Capone díky za to
Paule, no pochcat se u tvejch hlášek málo dárek nic moc, ale APiK a trdlo z toho asi měli víc jak ty ještě chvilku to v autě ucejtí
Jinak díky všem že ste dojeli a snad se naše ždírcování stane tradicí párkrát do roka
PS: čekám záplavu fotek já byl línej vyndat i foťák
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jo jo super srazík...snad výjde i ta Praha...abych Paulíkovi dal ty podznačníky...no jo když si někdo zapomene peníze tak mu nic nedám...tak schválně pojedu do Prahy..abych ti je dal..
Jináč Apíkovi posílám díky za modul dojíždění....ještě že je tma..jináč bych u toho stál a posílal okna nahoru a dolů a když už jsem tu jmenoval Paulíka a Apíka...tak něco pro Vás mám..sem si nemoh odpoustit tuto maličkost...
KLIK SEM
Jináč Apíkovi posílám díky za modul dojíždění....ještě že je tma..jináč bych u toho stál a posílal okna nahoru a dolů a když už jsem tu jmenoval Paulíka a Apíka...tak něco pro Vás mám..sem si nemoh odpoustit tuto maličkost...
KLIK SEM
Naposledy upravil(a) rychlyradim dne 28 bře 2009, 19:40, celkem upraveno 4 x.