Já používám Operu, hned ot tý doby co jí udělali jako opensource (free). Má docela dost vychytávek a pracuje se mi s ní nejlépe. Občas se mi ale stane, že nejsou stránky optimalizované, tak musím použít firefox nebo Ie.
Já používám internet explorer... Pro mé používání mi to bohatě vystačí...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
IE (7.0), ale naky stranky na to nejsou napsany, tak potom firefox nebo operu. Nainstalenej mam i Netscape, ale ten jsem pustil asi jednou.
Btw. Chybi ti v nabidce hlasovani pro Netscape.
Luky píše:IE (7.0), ale naky stranky na to nejsou napsany, tak potom firefox nebo operu. Nainstalenej mam i Netscape, ale ten jsem pustil asi jednou.
Btw. Chybi ti v nabidce hlasovani pro Netscape.
Tak to tam muze rovnou pridat vsechny prohlizece, co existuji
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
M9RA píše:Jednoznačně OPERA 8.0 , 9-tka je ješte nevychytaná.
Používám 9.0 a přijde mi úplně v pohodě a stejná, stabilní. Navíc je tu integrovaný stahování torrent souborů, ale využívám ho jen na menší soubory.
Mě to na jednom webu toršičku zlobí, že tam jedna tabulka skáče kam nemá, tak si počkám až to vypilujou...jinak je to super, ten torrent v opere je vychytavka