Auto táhne do prava
- Reklama
Re: Auto táhne do prava
Mne to robili pneumatiky, resp. pneumatika na f-ku. Doteraz neviem ktorá ale funglovky.
Astra II
me to taky trosku tahne doprava,ale nejak to neresim protoze ty nase silnice ach jo..........zatim sem nenarazil na nejakou solidne rovnou kde bych pustil volant treba na 10sec. .....nemuze to byt treba dotazenim sroubu?znamymu se stalo ze jeden mel uplne volnej nez ostatni!
Re:
Nemáš pravdu předsedo....Majla píše:to by to zatáčení ale pociťoval jen při brždění.Chavron píše:mohli by viac pribrzdovat brzdy na jednej strane? Len ma tak napadlo...
Nedávno jsem tenhle problém řešil na autě jsem postupně vyměnil skoro vše co se vyměnit dá a geometrie se předělávala několikrát. Nakonec byl zakopanej pes v hadici mezi třmenem a potrubím. navene vypadala dobře, ale unitř byla žvejklá a tak při sešlápnutí brzdy, a tlaku hydrauliky prošla kapalina v pohodě, ale zpátky se nedostala... Takže auto furt přibržďovalo, až se pak vždy kolo kouslo...
Přitom jediný efekt z počátku bylo opravdu jen to zatáčení, i kotouč nebyl abnormálně zařátý, až později se to zhoršilo natolik, že se i zakouslo...
END
-
ja mám zas problem že auto při rozjeti táhne do prava, kola jsem skousel nafouknout a nepomohlo ješte jsem se chtel zepat na tlak v pneu mám se řidit tím co je na víčku nadrže to je 2,2 predek a tuším1,9 v zadu ? ä dalši vec při točeni volantu do leva vrže zadni leve kolo .co by jste doporučily kolik stoji geometrie cca jsem boužel lama tak se pořad ptam
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu